NA IVICI SMRTI ZBOG MISTERIOZNOG VIRUSA Smršala je 20 kg, kosa je opadala, zubi se klimali! SADA JE NAJSREĆNIJA NA SVETU
Foto: Profimedia

BIVŠA ŠAMPIONKA VIMBLDONA

NA IVICI SMRTI ZBOG MISTERIOZNOG VIRUSA Smršala je 20 kg, kosa je opadala, zubi se klimali! SADA JE NAJSREĆNIJA NA SVETU

Tenis -

Sećate li se Marion Bartoli? Francuskinje koja je 2013. osvojila Vimbldon, a onda je iznenada posle najvećeg uspeha u karijeri rešila da se povuče, iako je imala samo 28 godina.

Francuska teniserka je u poslednjih sedam godina je preživela mnogo toga. Bila je na vrhuncu karijere, osvojila je Vimbldon, a zatim se kao lavica borila sa opakom bolešću... Uspela je da slavi i u najvažnijem meču u životu i sada je dobila najlepše moguće vesti - uskoro će postati mama!

Bartoli, koja je u braku sa belgijskim fudbalerom Jahijom Bumedinom, i živi u Dubaiju, na Instagramu je nedavno objavila da čekaju devojčicu.

Bartoli se 2016. godine zarazila misterioznim virusom koji joj je napao krvni sistem tokom puta u Indiji, a zbog iscrpljenosti organizma provela je 4 meseca u bolnici. Doktori su joj rekli da je na ivici smrti, svakodnevno su se borili za njen život. Opadalo joj je kosa, zubi su počeli da se klimaju, prolazila je kroz pravi pakao.

Izgubila je više od 20 kilograma i u javnosti se tada spekulisalo da je na pragu anoreksije, niko nije znao pravu istinu, kroz šta zapravo prolazi nesrećna Bartoli.

Na sreću, uspela je da se oporavi, ali će morati u budućnosti da bude izuzetno pažljiva kada je reč o ishrani, načinu života... i moraće da izbegava potovanja u pojedine zemlje zbog zdravstvenog rizika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track