NAJPLAĆENIJA SPORTISTKINJA POZIRALA U BIKINIJU Usledili su šokantni komentari: Jeza me hvata!
Foto: Profimedia

Nije joj po meri

NAJPLAĆENIJA SPORTISTKINJA POZIRALA U BIKINIJU Usledili su šokantni komentari: Jeza me hvata!

Tenis -

Japanska teniserka Naomi Osaka objavila je fotografiju u bikiniju, ali ni u snu nije mogla da sanja da će dobiti toliko negativnih komentara.

Najbolje plaćena sportistkinja na svetu ima samo 22 godine, pobednica je US Opena 2018. godine i Australijan opena 2019. godine, dok je sarađivala sa srpskim trenerom Sašom Bajinom.

Osaki je veći broj pratilaca na društvenim mrežama poručio "da se ne blamira", odnosno traže da ne narušava dobar imidž koji ima u javnosti.

"Nemoj da ideš predaleko, ostani čedna, o tebi u javnosti postoji dobra slika, nemoj to da upropastiš" i "Nemoj da ideš tako nisko", samo su neki od komentara.

sunnyyyyyy

Објава коју дели 大坂なおみ ?????? (@naomiosaka) дана

Naomi je odlučila da im pošalje poruku.

"Želim samo da kažem da me jeza hvata od toga koliko mi ljudi piše da održim 'svoj nevini imidž' i da ne pokušavam da budem neko ko nisam. Ne poznajete me, imam 22 godine, nosim kupaći na bazenu. Zašto mislite da možete da komentarišete to što nosim?" poručila im je.

Inače, Osaka je prošle godine zaradila 37,4 miliona američkih dolara od turnirskih nagrada i sponzora. To je rekordna zarada jedne sportistkinje, a dosadašnju rekorderku, bivšu rusku tenisku zvezdu Mariju Šarapovu, Osaka je nadmašila za gotovo pet miliona dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja