NOVAK ODBRUSIO AMERIKANCIMA ZA SVA VREMENA: Đoković progovorio o vakcini protiv korone i ZAPUŠIO USTA PLJUVAČIMA
Foto: AP

REKAO IM JE

NOVAK ODBRUSIO AMERIKANCIMA ZA SVA VREMENA: Đoković progovorio o vakcini protiv korone i ZAPUŠIO USTA PLJUVAČIMA

Tenis -

Najbolji srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković progovorio je na temu vakcine protiv virusa korona i jednom za svagda zapušio usta svim pljuvačima.

Srpski teniser je pre nekoliko meseci izjavio kako ne bi voleo da se vakciniše, ali ni jednog trenutka nije isticao da je protiv vakcinacije. Svakako, njegov stav je izazvao veliku buru u javnosti, a posebnu pažnju na ovu temu posvetili su mu Amerikanci.

Željni senzacije nisu birali sredstva kako bi ga "nagazili", ali je sada Novak iskoristio svojih pet minuta pred početak Sinsinatija i US Opena i u intervjuu tamošnjim medijima sve lepo objasnio.

foto: Profimedia

"Video sam da su inostrani mediji malo izvukli iz konteksta tu moju izjavu. Napisali su da sam potpuno protiv bilo kakve vakcinacije. Moj problem s vakcinacijom je ako me neko na silu tera da ubacim nešto u moje telo", rekao je Đoković i dodao:

"To ne želim. Za mene je to neprihvatljivo", naglasio je najbolji teniser sveta i kazao da je siguran da u svetu postoje mnoge vakcine koje su sprečile širenje raznih zaraza.

foto: AP

"Nisam protiv vakcinacije, jer ko sam ja da pričam o vakcinama kada su tu stručni ljudi, medicinski radni radnici koji spasavaju ljude širom sveta? Siguran sam da postoje vakcine sa malim nuspojavama, a koje su pomogle ljudima da zaustave širenje infekcija po svetu", završio je Nole.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track