BOLESNO DA NE MOŽE BITI BOLESNIJE! Rodžerovi zemljaci tvrde da je Jelena JAVNO otkrila kako je Nole mentalno NESTABILAN!
Foto: Printscreen, Profimedia

neverovatno

BOLESNO DA NE MOŽE BITI BOLESNIJE! Rodžerovi zemljaci tvrde da je Jelena JAVNO otkrila kako je Nole mentalno NESTABILAN!

Tenis -

Nakon incidenta koji se dogodio na US Openu i eliminacije Đokovića sa Gren Slema u Njujorku usledila je lavina komentara sa svih strana sveta.

Bilo je raznih komentara, od onih koji pravdavaju Novaka, pa do onih koji ga najstrašnije napadaju. Ipak, jedan je prešao sve granice.

Reč je o tekstu koji se pojavio u švajcarskom ''Bliku'' gde se navodi kako je srpski teniser mentalno nestabilan.

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubićete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste - podelila je Jelena na svom Tviteru nakon Noletove eliminacije sa US Opena.

Ovu poruku Švajcarci su shvatili na svoj neviđeno čudan način, pa se u tekstu pominje i da mu je potrebna stručna pomoć za njegov bes koji ne može da kontroliše.

foto: Printscreen

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - piše u tekstu švajcarskog lista.

Mi se iskreno nadamo da će Novak sve ovo ostaviti iza sebe i na Rolan Garosu ponovo pokazati zašto je najbolji na svetu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja