NOVAK BESAN NA SEBE POSLE MEČA SA KEFEROM: Sam sam kriv, ali ovo je ipak šljaka!
Foto: Profimedia

izjava posle meča

NOVAK BESAN NA SEBE POSLE MEČA SA KEFEROM: Sam sam kriv, ali ovo je ipak šljaka!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu, pošto je danas savladao Nemca Dominika Kepfera sa 6:3, 4:6, 6:3.

Novak je pokazao dosta oscilacija u igri protiv 97. igrača na svetu, izgubio je set, ali je ipak prošao među četiri najbolja.

"Svaka mu čast kako se borio i vratio, ali sebe moram da krivim što sam morao da igram treći set. Imao sam brejk i servis, sve je izgledalo dobro, ali ovo je šljaka i sve može da se promeni u sekundi", rekao je Novak na engleskom jeziku posle meča.

O Kepferu Novak je imao samo reči hvale.

"Znam ga prethodnih nekoliko godina, fin je momak, ima nezgodan levoruki servis, pogađa čudne uglove. Kada oseća lopticu ulazi i na forhend i bekhend. Njegova igra je idealna za ovu podlogu", dodao je Novak.

foto: Profimedia

Sledeći Novakov rival je Kasper Rud iz Norveške.

"Još jedan specijalista za šljaku. Na njoj se oseća najkomfornije, u polufinalu je. Znam da sam favorit zbog ranga, ali sve je moguće. Pogledaću ga, uradiću 'domaći zadatak' i biti spreman za sutra".

Potom se Đoković obratio i na srpskom jeziku.

"Vodio sam 6:3. imao brejk i lopte za dupli brejk. Imao sam nek nekaraktersitčne greške. Ali ako se očekuje takav pad u igri negde, to je šljaka gde se lako promene stvari. U trećem setu sam odigrao dosta dobro i čvrsto, tu sam zadovoljam. U polufinalu sam i spremamo se za sutra", istakao je Novak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track