KAKVA PROVOKACIJA! Novinar zalepio slike FEDERERA i NADALA i uključio se da postavlja pitanja: Nole mu je VRHUNSKI odgovorio VIDEO
Foto: EPA/Ian Langsdon, Printscreen YouTube

ZANIMLJIVA KONVERZACIJA

KAKVA PROVOKACIJA! Novinar zalepio slike FEDERERA i NADALA i uključio se da postavlja pitanja: Nole mu je VRHUNSKI odgovorio VIDEO

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đokovović imao je zanimljivu konverzaciju sa italijanskim novinarom Ubaldom Skanagatom.

Na virtuelnoj konferenciji za medije novinari su Novaku postavljali razna pitanja, a on je strpljivo odgovarao na svako.

Jedno on njih stiglo je i od sada već čuvenog italijanskog novinara Ubalda Skanagata, kojeg je upravo Nole proslavio sjajnom imitacijom.

foto: EPA/Ian Langsdon

Italijan je upitao Đokovića zašto opširno odgovara na svako pitanje. Da li je to zato što želi da mu novinari postavljaju manje pitanja ili iz nekog drugog razloga?

"Hvala, to smatram komplimentom. Pokušavam da vam dajem materijal, ne vidimo se uživo pa nije lako komunicirati na ovaj način, ali moramo da ovo prihvatimo kao trenutnu realnost. Ne znam kako da shvatim tvoje pitanje... Ne znam da li si zadovoljan ili nisi zadovoljan mojim odgovorima. Ako hoćeš da skratim, skratiću. Reci mi, Ubi, znaš da si jedan od mojih omiljenih, kako god ti kažeš, biće", kroz smeh je prokomentarisao Novak i dodao:

"Znaš da si jedan od mojih omiljenih, ali vidim da ja nisam jedan od tvojih. U pozadini vidim dva zanimljiva lica i tu definitivno nema mene", istakao je Novak pozadinu ispred koje sedi Skanagata, na kojoj se nalaze korice na kojima su Rodžer Federer i Rafael Nadal.

"Pošalji mi neku svoju dobru sliku", odogovrio mu je Skanagata, na šta se Novak nadovezao:

"Uf, to je teško naći".

Taj trenutak možete pogledati na snimku od 07.49:

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track