NOVAK OTKRIO KAKVU JE DRAMU DANAS PREŽIVEO NA TERENU: Ovako je Đoković reagovao kada je sudiju pogodio lopticom i video modricu
Foto: EPA/YOAN VALAT

svašta mu je prošlo kroz glavu

NOVAK OTKRIO KAKVU JE DRAMU DANAS PREŽIVEO NA TERENU: Ovako je Đoković reagovao kada je sudiju pogodio lopticom i video modricu

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je da mu je u trenutku kada je u meču protiv Rusa Karena Hačanova loptica nakon kontakta sa njegovim reketom pogoduila sudiju u glavu, bilo veoma neprijatno.

"Je li ti srce bilo na trenutak u ustima kada se to dogodilo?", glasilo je pitanje novinara na konferenciji za medije.

"O Bože, bilo je vrlo neprijatno. Zapravo, pokušao sam da pronađem linijskog sudiju i vidim da li je dobro jer sam video da je imao modricu na sličnom mestu gde ga je lopta pogodila. Nadam se da je dobro. Definitivno se nosio sa tim na vrlo jak i hrabar način. Ali, pogodio sam ga, jer sam bio vrlo blizu u momentu udarca", objasnio je Novak.

Naravno, mnogima, pa i njemu je na tren pred očima bio slučaj sa US opena, kada je pogodio linijskog arbitra Lauru Klark i bio diskvalifikovan.

"Da, očigledno zbog onoga što se dogodilo u Njujorku, ljudi će pričati o tome. ​​To se dogodilo i meni i mnogim drugim igračima u poslednjih 15 godina koliko sam na Turu. Puno sam takvih situacija video kada lopta rikošetira od reketa i okvira, pogodi nekoga na tribinama ili nekoga ko je blizu ili linijskog sudiju. Da, očigledno je bila veoma neprijatna situacija", ispričao je Novak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track