BEKEROVA RANG LISTA FAVORITA ZA TITULU NA ROLAN GAROSU: Evo gde je Nemac stavio Đokovića, a gde Nadala!
Foto: EPA/Lynn Bo Bo, AP/Rebecca Blackwell

analiza POLUFINALISTA

BEKEROVA RANG LISTA FAVORITA ZA TITULU NA ROLAN GAROSU: Evo gde je Nemac stavio Đokovića, a gde Nadala!

Tenis -

Boris Beker nemački teniser analizirao je polufinaliste Rolan Garosa.

On je govoreći za " Eurosport" rangirao igrače prema tome ko je na kom mestu kao favorit za osvajanje Grend slema u Parizu

4. Najmanje šanse daje Dijegu Švarcmanu

"Za mene je četvrti na listi Dijego Švarcman. Divno je igrao Argentinac, posebno protiv Dominika Tima, to je bio najbolji meč na turniru do sada. Ali potrošio je mnogo snage igrajući preko pet sati. Sada je ide na megdan Rafaelu Nadalu , kojeg očigledno vidim kao favorita u ovom duelu. “

3. Stefanos Citsipas

"Mladi Grk fascinira svojim raznolikim stilom igre. Jedan je od najboljih među mladim divljim igračima. Ne samo da pokazuje apsolutno svetsku klasu na šljaci, već se generalno neverovatno popravio poslednjih meseci. Ali on igra protiv drugog favorita turnira za mene, Novaka Đokovića. To bi mogao biti triler. Ne bih se iznenadio zbog meča od pet setova. "

foto: EPA/DAVE HUNT

2. Novak Đoković

"Fascinantno je kako se takmičio ove godine. Pobedio je u svim mečevima, osim u diskvalifikaciji u Njujorku. Pitanje je, koliko se dobro oporavlja od iscrpljujućeg četvrtfinala protiv Carreno-Busta? Bole rame, leđa, lakat . Mislim da mu je i psiha napukla. Ipak, verujem da svoje iskustvo može da iskoristi u Grand Slam polufinalu ".

1. Rafael Nadal

"Za mene je broj jedan očigledno Rafael Nadal. Ali to je bilo jasno već pre turnira, uvek je bio favorit. Osvojio je turnir 12 puta, odigrao 100 mečeva na Rolan-Garosu i pobedio 98 puta. Nezamisliva statistika! Turnir je pokazao da je u blistavoj formi i četvrtfinale protiv Janika Sinera me je ubedilo."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track