NADAL SE RASPRIČAO KAO NIKAD DO SAD: Kada sam video to znao sam da je Novak GOTOV! Kunem se da nisam TO čuo! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OTVORENO O SVEMU

NADAL SE RASPRIČAO KAO NIKAD DO SAD: Kada sam video to znao sam da je Novak GOTOV! Kunem se da nisam TO čuo! (VIDEO)

Tenis -

Španski teniski as Rafael Nadal potpuno otvoreno je govorio o Novakovoj diskvalifikaciji sa US opena, čuvenoj izjavi Gorana Ivaniševića pred finale Rolan Garosa i borbi za titulu najboljeg svih vremena.

Drugi teniser sveta je u emisiji "La Resistencia" otkrio da je tek nakon finala saznao za izjavu Novakovog trenera Gorana Ivaniševića, koji je rekao da "Nadal nema apsolutno nikakve šanse protiv Novaka".

"Kunem se da nisam znao pre finala šta je Ivanišević izjavio. Tek nakon meča mi je neko to preneo", iskren je Nadal.

Španac se dotakao i Novakove diskvalifikacije u Njujorku. Kaže da nije pratio meč uživo, već je prebacio kada su počele da mu stižu brojne poruke o incidentu koji se dogodio.

"Bio sam kod kuće i gledao sam golf. Svi su krenuli da mi šalju poruke, nisam znao šta se događa. U momentu kada sam prebacio oni su donosili odluku, ali kad sam video šta se desilo znao sam da je Novak gotov. Loša sreća. Pravila su jasna, supervizor je morao tako da odluči. Novak baš nije imao sreće", kaže Španac.

Španski voditelj je navijački predvideo kako će se okončati Grend slem trka "velike trojke": Nadal 24, Đoković 22, Federer 21.

"Potpisao bih to odmah, ali to nije moje predviđanje" rekao je uz osmeh zagonetni Rafa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track