NOVAK ZA LUKSUZNE NEKRETNINE IZDVOJIO 30 MILIONA EVRA Vila na obali mora, stanovi na prestižnim lokacijama i oaza mira u Sremu!
Foto: Printsrkin/Profimedia

ludilo

NOVAK ZA LUKSUZNE NEKRETNINE IZDVOJIO 30 MILIONA EVRA Vila na obali mora, stanovi na prestižnim lokacijama i oaza mira u Sremu!

Tenis -

Ogromnu sumu pošteno stečenog novca najbolji teniser sveta Novak Đokvić uložio je u skupocene nekretnine širom sveta.

Srpski as je za velelepne vile i stanove na najprestižnijim lokacijama do sada izdvojio oko 30 miliona evra.

Poslednja investicija slavnog tenisera veličanstvena vila na obali mora u španskoj Marbelji.

Španski mediji prenose da je Novak svoj novi dom platio čak 10 miliona evra.

Luksuzna vila ima neverovatnih 1.000 kvadrata, a nalazi se na imanju koje se prostire na oko 3.500 kvadratnih metara.

Nova kuća ima sve! Bazen, ogromna teretana, teniski teren, veliki roštilj, devet spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelepu baštu sa pogledom na more...

OVDE možete pogledati kako izgleda Noletov "raj na zemlji".

Đoković poseduje i raskošne stanove u Monte Karlu, Njujorku, Majamiju, Beogradu, Tivtu, a poseduje i velelepnu vilu u srcu Srema, tačnije na obali Pavlovačkog jezera.

MONTE KARLO

Novak najviše vremena provodi sa porodicom u svom domu u Monte Karlu. Ovaj poreski raj je omiljena destinacija bogatih i slavnih, a najekskluzivnija ulica u Monaku je Avenija princeze Grejs. Tu se nalazi i zgrada u kojoj Novak ima stan. Verovali ili ne, na ovoj lokaciji cena kvadratnog metra je neverovatnih 100.000 dolara! Brojne slavne ličnosti su Đokovićeve komšije: Luis Hamilton, Karolina Voznjacki...

foto: Kurir sport / Dejan Ignjatović
foto: Kurir sport / Dejan Ignjatović

MAJAMI

Novak posedije luksuzan stan u Majamiju koji pedstavlja poslednju reč arhitekture.

Ovo neverovatno zdanje nalazi se na obali Majami Biča. Savršeno je za porodični život. Ima tri spavaće sobe, tri kupatila... Prozori su od poda do plafona i Nole sa porodicom može da uživa u spektakularnom pogledu na Atlanski okean, zaliv, park i grad.

foto: Printskrin/Profimedia

Na raspolaganju su im i dva prvatna bazena, spa centar, sauna, fitnes centar, bar... Zanimljivo, dobili su i ključ od ekskluzivnog privatnog parka.

"Bio sam oduševljen neverovatnom uslugom, ekskluzivnim pristupom parku, panoramskim pogledom na kopno i more... Moja porodica imaće savršen život ovde. Oduševljen sam dizajnom ove zgrade", rekao je Novak.

NJUJORK

Đoković je kupio dva ekkluzivna dvosobna apartmana na Menhetnu, svaki površine 185 kvadratnih metara i projektovao ih je čuveni arhitekta Renco Pijano.

foto: MANSIONGLOBAL.COM

Zgrada predstavlja remek delo arhitekture i građevinarstva, a sastoji se iz dve kule. Đoković kupio dva odvojena apartmana na višim spratovima koja nisu blizu jedan drugog, tako da verovatno nije imao planove da ih spaja. Cena jednog apartmana je oko 5,5 miliona dolara.

Zanimljivo, stan u ovoj zgradi poseduje i jedan od najboljih fudbalera sveta - Kristijano Ronaldo.

BEOGRAD

Novak Đoković kupio je penthaus u zgradi novoizgrađenog naselja "Vest 65" na Novom Beogradu.

foto: west65.rs

Najbolji srpski teniser "pazario" je ceo poslednji sprat te pametne zgrade, koji zauzima 250 kvadratnih metara, od čega 100 kvadrata ima terasa. Stan je plaćen 545.000 evra!

foto: west65.rs

Stan ima tri sobe, ogroman dnevni boravak, tri kupatila, dva garderobera, trpezarije u kuhinje.

foto: west65.rs

Takođe, Đoković je kupio i tri garažna mesta, a svako je platio 14.240 evra.

TIVAT

Prvi reket sveta ima nekretninu i u Crnoj Gori, tačni je u luci Porto Montenegro u Tivtu. U ovom raju za bogataše Nole poseduje penthaus. Novakova jahta "Dijana" je često usidrena u luksuznoj marini u Tivtu.

Navodno, vrednost ove luksuzne nekretnine je oko 2,2 miliona evra.

foto: Tanjug Tanja Valič

VILA U SREMU

Đoković je napravio svoju oazu mira i u Srbiji, tačnije u srcu Srema na obali Pavlovačkog jezera. Vila je izgrađena u prirodi i prostire se na placu od nekoliko hektara. Sam objekat ima oko 1200 kvadratnih metara.

foto: Printscreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track