nije želeo da se meša

NOVAK SE DRŽAO PO STRANI: Troicki otkrio detalje oko izbora za selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije KURIR TV

Tenis -

Viktor Troicki je novi selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, a otkrio kako se oseća.

- Divno je i ogromna mi je čast. Odgovornost je velika, imao sam vremena da razmislim o svemu. Sa velikim uzbuđenjem ulazim u posao, želim da budemo opet prvaci sveta. Uzbuđen sam i smatram ovo kao novi izazov u životu.

- Iznenadilo me je kad su me predložili. Imao sam dosta vremena da razmislim o svemu. Video sam ogroman potencijal u njima. Čast mi je da budem izabran od igrača, to se ne dešava često. Na meni je sada da se dokažem. Puno čestitaka sam dobio.

- Ja sam se zahvalio i Nenadu na sjajnom poslu, bio je fenomenalan selektor, ja sam mu javio nakon toga, znao je, ispalo je tako da je došlo do zasićenja i prekida saradnje.

Kako navodi mladi selektor, prostora za loše odnose između Nenada i njega nema.

Troicki kaže da najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uticao na njegov izbor i smenu Nenada Zimonjića, da su odluku doneli Krajinović, Đere, Kecmanović i Lajović.

- Novak Đoković je bio iznenađen koliko i ja. On je bio sa strane, nije hteo previše da se meša. Njegovo je bilo da Dejvis kup ostaje na mlađima i da će oni nositi reprezentaciju a da će on biti tu da pomogne. Krajinović, Lajović, Kecmanović, Đere, svi su oni mlađi od naše generacije koja je osvojila Dejvis kup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track