SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! Britanci, stvarno ste PRETERALI: Đoković još nije doživeo ovakvo PONIŽENJE!
Foto: Printskrin

JEDVA DOČEKALI

SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! Britanci, stvarno ste PRETERALI: Đoković još nije doživeo ovakvo PONIŽENJE!

Tenis -

Britanci baš nemaju meru, opet su udarili na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, ali sada su stvarno preterali.

Naime tamošnji list " Dejli mejl" rešio da je proglasi negativne sportske nagrade za 2020 godinu, a zbog pandemije koronavirusa i u skladu sa specifičnim britanskim humorom ustanovili su "nagradu" za kovididiota godine!

Ovu "laskavu titulu" poneo je ni manje ni više nego najbolji tenser sveta Novak Đoković.

Zaista skandalozno, ružno i potcenjivački

Novak Đoković, US Open
foto: Profimedia

“Postojalo je nekoliko kandidata za našu najveću nagradu, ‘Kovidiot godine’. Uostalom, svake nedelje se dešavalo da neke sportske zvezde krše pravila o izolaciji zbog korona virusa, a predvodili su ih engleski fudbaleri, uključujući Fila Fodena, Mejsona Grinvuda, Džeka Griliša, Kajla Vokera i Hadsona Odoija. Ipak, nagrada ide u ruke teniske zvezde, svetskog broja jedan, nikog drugog do – Novaka Đokovića”, piše Dejli mejl i nastavlja:

“Samo Đoković, čovek koji stalno izaziva podele, može da zakuca lopticu u sudijino lice i da bude izbačen sa US Opena, a da to ne bude ni blizu njegovog najkontroverznijeg poteza godine. Srbin je organizovao Adrija tur na Balkanu, tokom opšte korona-izolacije u junu, zbog čega je dospeo na prvo mesto Kovidiot rang liste”, dodaje se, u nastavku je čak u izboru drugog sportiste navedeno kako je “Đoković najveći gubitnik lokdauna”, obrušio se ovaj list na Srbina.

Čini se da Britanci ne propuštaju priliku da kritikuju i potcenjuju Novaka, pa makar morali da izmišljaju kvazi nagrade.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track