MRZIM GA, LAŽE, NEK' CEPA DRVA, IZBACITE GA: Godina BOLESNIH napada na Novaka Đokovića! A, "slučajno" prednjače Španci i Švajcarci
Foto: Profimedia

dokle više?!

MRZIM GA, LAŽE, NEK' CEPA DRVA, IZBACITE GA: Godina BOLESNIH napada na Novaka Đokovića! A, "slučajno" prednjače Španci i Švajcarci

Tenis -

"Kovidiot godine" je jedan od sportista koji su najviše pomogli borbi protiv korone

Godine prođe, a dan nijedan u kome nije odnekle stigao napad na Novaka Đokovića. Pritom, napada se čovek koji je oličenje pristojnosti, fer-pleja i poštovanja prema svima... Kako li bi, tek, prošao da je neki drčniji i bezobrazniji tip, ako ga ovako mirnog razapinju?!

Kako padaju rekordi, tako rastu napadi. Proporcionalno. Svet prati svaki uzdah Novaka Đokovića i u njemu traži manu ne bi li ga stavio na stub srama. Tako je bilo tokom cele karijere srpskog asa, a inteziviralo se u 2020. godini. Odgovor na pitanje zašto je to tako prilično je prost. Novak obara brojne rekorde i to je nešto što se zapadnom svetu nikako ne dopada. Nije ovo neka teorija zavere, nego činjenično stanje stvari.

- Zapadu ne odgovora da jedna mala Srbija ima najboljeg tenisera na svetu - rekao je čuveni hrvatski trener Nikola Pilić sredinom ove godine za "Glas srpske".

Proglasiti Novaka Đokovića za "kovidiota godine", mogu samo da urade idioti. "Kovidiot godine" je jedan od svetskih sportista koji je najviše doprineo borbi protiv korone. "Kovodiot godine" je donirao veliki novac Italiji (bolnici i Bergamu) u vreme najteže pandemije. Španiji isto. "Kovidiot godine" je donirao desetine miliona dinara svojoj zemlji u borbi protiv korone. "Kovidiot godine" nije ubio nikoga organizaciom turnira na Dorćolu.

Taj, poslednji napad, samo je bio slag na torti. Kurir vas podseća šta se sve obrušilo na Noleta u 2020. godini.

SVI NAPADI NA NOLETA U 2020. GODINI

1. Pakao zbog "Adrija tura" Poznato je što se desilo posle objave pojedinih tenisera da su zaraženi koronom na egzibiocionom tuniru u Beogradu. Gotovo da nema ko tada nije razapeo Đokovića.

2. Švajcarsko pljuvanje Moćnici iz senke kontrolišu Novaka i u njihovo ime je osnovao asocijaciju igrača - rekao je Rene Štambah, prvi čovek švajcarskog tenisa i potpredsednik svetske teniske federacije za Blik.

3. Linč zbog Ju Es Opena Detalj kada nenamerno pogađa linijskog sudiju bio je karakterisan gotovo kao pokušaj ubistva. Nema ko se od (bivših) igrača nije javio kako bi osudio Noleta.

4. Špansko pljuvanje Zbog treninga na njegovom kućnom privatnom terenu u Marbelji, Novak je napadnut u španskim medijima. Razlog - u to vreme su bile zabranjene sportske aktivnosti.

5. Švajcarsko pljuvanje br. 2 Najpoznatiji švajcarski dnevni list Blik razapeo je Novaka jer nije nosio masku na jednom video snimku koji ne podelio na Instagramu. To je bila udarna vest i na njihovom sajtu.

6. Mrzim ga Bendžamin Hart, poznati američki novinar žalio je što nema navijača na Ju Es openu: - Žao mi je što nema publike, kako bi mogla da zviždi Novaku i ja sam među onima koji ga mrze - napisao je Tviteru Hart.

7. Priča gluposti Statut Sveta igrača je od 2006. godine, tako da je neverovatna glupost šta priča Đoković da je nešto doneto "preko noći", da bi mu se naudilo. Novak priča besmislice - rekao je Jirgen Melcer, austrijski teniser za Bild.

8. Idi cepaj drva Zbog činjenice da se bori za prava tenisera kroz novoosnovani Sindikat igrača, Nole je bio na meti Martine Navratilove: - Ako želi da se opusti neka ide da cepa drva ili plete šalove - rekla je za "Ajriš tajms".

9. Izbačen napolje Novak je morao da povuče kandidatura za predstavnika Saveta igrača u ATP jer se po njima nalazi u sukobu intersa pošto je osnovao PTPA (Savet profesionalnih tenisera).

10. "Kovidiot godine" Britanski "Dejli mejl" proglasio Srbina za "Kovidiota godine" zbog organizacije tunira na Dorćolu.

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track