Ana Ivanović s nulom izgubila od Roberte Vinči
Foto: REUTERS

Ponižena

Ana Ivanović s nulom izgubila od Roberte Vinči

Tenis -
Ivanovićeva je kao 11. nosilac bila slobodna u prvom kolu, a u startnom meču doživela je pravo poniženje. Nije osvojila nijedan jedini gem u duelu protiv Italijanke, koja zauzima 28. mesto na svetskoj rang listi

MONTREAL - Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u osminu finala turnira Premijer serije u Montrealu posto jeu drugom kolu izgubila od Italijanke Roberte Vinći sa 2:0 u setovima - 6:0, 6:0.

Ivanovićeva je kao 11. nosilac bila slobodna u prvom kolu, a u startnom meču doživela je pravo poniženje. Nije osvojila nijedan jedini gem u duelu protiv Italijanke, koja zauzima 28. mesto na svetskoj rang listi.Meč je trajao samo 48 minuta, a Vinći je ostvarila treću pobedu nad najbolje rangiranom srpskom teniserkom u njihovom osmom međusobnom duelu.

U borbi za četvrtfinale Italijanka će igrati sa pobednicom meča između Nemice Angelike Kerber i Ruskinje Jekaterine Makarove.

Na turniru koji se igra za nagradni fond od 2,16 miliona dolara igrala je i Jelena Janković. Ona je postavljena za 13. nosioca i na startu je poražena od Kanađanke Aleksandre Voznjak sa 0:2 (2:6, 3:6)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track