POMENUO NOVAKA, A NE NAPADA: Krijosove reči o Đokoviću ŠOKIRALE svet
Foto: Profimedia

i to smo dočekali

POMENUO NOVAKA, A NE NAPADA: Krijosove reči o Đokoviću ŠOKIRALE svet

Tenis -

Australijski teniser Nik Kirjos ne propušta priliku da, uglavnom u negativnom kontekstu pomene najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

Kirjos je Novaka sada poredio sa Lebronom Džejmsom, rekavši da je on takva vrsta lidera u tenisu kao što je "Kralj" u košarci.

- On je jedan je od vođa našeg sporta. On je tehnički naš Lebron Džejms na način na koji mora da bude primer svim teniserima - rekao je Kirjos u intervjuu za CNN na pitanje o Novaku Đokoviću.

Dotakao se Australijanac i pandemije korona virusa i postupcima zbog kojih je Novaka nazivao "glupanom" i "budalom". Ipak, sada je donekle pokušao da se "opere" istakavši da Novaka niko nije krivio, ali da je radio neke nepotrebne stvari tokom pandemije.

- Kada je radio neke stvari koje je radio tokom globalne pandemije, jednostavno nije bilo pravo vreme. Znam da svi greše, neki od nas ponekad izađu iz koloseka i mislim da moramo jedni druge da pozovemo na odgovornost.

- Niko drugi ga zaista nije smatrao odgovornim. Svi se pomalo izgube, ali mislim da je jednostavno trebalo da se povuče - rekao je Kirjos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track