NADAL JE ZBOG BRAZILKE IZGUBIO RAZUM: Ovako danas izgleda skupljačica loptica zbog koje Rafa nije mogao da se suzdrži! VIDEO
Foto: Printskrin/Jutjub

NADAL JE ZBOG BRAZILKE IZGUBIO RAZUM: Ovako danas izgleda skupljačica loptica zbog koje Rafa nije mogao da se suzdrži! VIDEO

Tenis -

Skupljači loptica su nezaobilazan dekor teniskih mečeva.

Viđali smo ih u raznim zanimljivim situacijama, a jedna od najčuvenijih scena zabeležena je pre pet godina na turniru u Riju.

Brazilci su angažovali poznate devojke da skupljaju loptice tokom mečeva. Među njima i Fernanda Maia Karelji, novinarka i model zbog koje je i Nadal izgubio razum pošto nije mogao da skine pogled sa nje.

Ova prelepa devojka odmah je dobila titulu "najlepše skupljačice loptica u istoriji tenisa", a fanovi belog sporta bili su razočarani što nemaju priliku češće da je gledaju na teniskim terenima.

Međutim, nikada je nisu zaboravili. Radoznali fanovi pitali su se gde je nestala ova lepotica i čime se danas bavi, pa su nakon otkrivanja njenog identiteta zavirili i na njen profil na Instagramu.

Atraktivna Brazilka danas je sportska novinarka. Radi kao komentator na jednoj popularnoj radio stanici u Brazilu i voditeljka je u sportskom programu "SBT Esporte Rio".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track