JELENA DOKIĆ SMRŠALA 53 KILOGRAMA, PA SE NAGLO UGOJILA: Odlučila da progovori o BOLESTI! Pomenula i TRUDNOĆU! VIDEO
Foto: Printskrin

šta se dogodilo

JELENA DOKIĆ SMRŠALA 53 KILOGRAMA, PA SE NAGLO UGOJILA: Odlučila da progovori o BOLESTI! Pomenula i TRUDNOĆU! VIDEO

Tenis -

Jelena Dokić (37) je kao i prethodnih godina, tokom Australijan opena aktivna u ulozi novinara.

Bivša australijska teniserka srpskih korena intervjuiše igrače nakon mečeva za jednu lokalnu TV stanicu, ali je njeno pojavljivanje ponovo šokiralo javnost.

Vidljivo je da se Jelena opet naglo udebljala pošto je prethodno skinula čak 53 kilograma!

Zbog izgleda je dobila niz uvredljivih komentara na društvenim mrežama, pa je odlučila da progovori o svemu! Kako kaže, imala je problema sa depresijom tokom korone i "lokdauna". Navijačima se obratila putem svojih naloga na društvenim mrežama.

"Nisam ni blizu svoje najveće težine, ali sam iskrena oko toga da sam dobila kilograme tokom "lokdauna" u Melburnu. Psihički mi je bilo jako teško u najtežem "lokdaunu" na svetu jer svoje najmilije nisam mogla da vidim u poslednjih 15 meseci. Čak su mi se pojavili problemi s depresijom i anksioznošću i to je bila bitka koju sam vodila", napisala je Dokić.

Jelena je poslala poruku svima koji je kritikuju zbog izgleda.

"Sramite se. Nemojte ništa ni da govorite ako nemate da kažete nešto lepo. Zašto ne govorite o onome što sam ostvarila umesto da govorite o mojoj težini. Određuje li moja težina moju vrednost? Lako je suditi drugima, ali zašto ljudi ne mogu da budu ljubazni? Trebali bi da razgovaramo o unutrašnjoj lepoti osobe, a ne o površnom spoljašnjem izgledu. Stavite se u kožu osobe koju vređate i zamislite da je to vaša majka, sestra ili ćerka. Takođe, mogla bih da budem trudna. Nikad ne znate kroz što neko prolazi i s čime se bori."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track