NOVAK BEZ TRENINGA DO TITULE U AUSTRALIJI? Đoković otkrio problem i deo svoje STRATEGIJE!
Foto: AP/Andy Brownbill

ZNA ŠTA RADI

NOVAK BEZ TRENINGA DO TITULE U AUSTRALIJI? Đoković otkrio problem i deo svoje STRATEGIJE!

Tenis -

Novak Đoković je nakon povrede koju doživeo protiv Amerikanca Tejlora Frica stisnuo zube i zabeležio dve verovatno i neočekivane pobede s obzirom na okolnosti.

Najbolji teniser sveta najpre je savladao Miloša Raonića a potom i Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu, obojicu u četiri seta, a sada je otkrio još jedan deo svoje strategije.

Naravno sve zanima stanje njegove povrede, pa je Đoković nakon pobede protiv Zvereva govorio i o tome:

"Oporavak mi je prioritet. Da što više vremena iskoristim za oporavak i ne trošim previše energije. Ne smem da pravim nagle pokrete, zato nisam trenirao od tada", rekao je Novak i nastavio:

Novak Đoković, Novak Djokovic
foto: EPA/Dave Hunt

"Ni u sredu neću da treniram! Nikada nisam imao ovakvu vrstu povrede tokom gren slema. Pokušavam samo da idem napred korak po korak. Pozitivna stvar je što sam se, još od meča protiv Frica, najbolje osećao od drugog seta. To znači da sam krenuo u dobrom pravcu i nadam se da ću ostati isti za dva dana. Želim da nastavim sa svojom rutinom i pripremom. Mislim da ne moram da treniram, odnosno da radim na nečemu. Imam dovoljno tenisa u poslednje vreme, u ritmu sam", objasnio je prvi reket sveta.

Đoković se u polufinalu sastaje sa Rusom Aslanom Karacevom u četvrtak. Meč bi trebalo da počne u 9.30 po srednjeevropskom vremenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track