HEJTERI OPET UDARILI NA NOVAKA! Ne mogu da smisle Srbina! Sramne UVREDE stižu sa Zapada: Posle finala ga optužuju i za DOPING!
Foto: Profimedia

BRUKA

HEJTERI OPET UDARILI NA NOVAKA! Ne mogu da smisle Srbina! Sramne UVREDE stižu sa Zapada: Posle finala ga optužuju i za DOPING!

Tenis -

Bruka i sramota! Skandalozni komentari pojavili su se na društvenim mrežama nakon finala ovogodišnjeg Australijan opena.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je po 9. put u karijeri Otvoreno prvenstvo Australije, pošto je u velikom finalu savladao sjajnog ruskog tenisera Danila Medvedeva.

Novak je svojom besprekornom igrom oduševio istinske ljubitelje tenisa širom planete, koji ne prestaju da hvale Srbina za sve što je prikazao u Melburnu. Nažalost, ima i onih koji jednostavno ne mogu da mu oproste uspeh.

Navijači sa Zapada opleli su po Novaku na društvenim mrežama.

Naime, ATP je na "Tviteru" postavio pitanje koje je od "velike trojke" najbolji ikada, pa su mnogi iskoristili priliku da izvređaju srpskog asa.

Hejteri su poručili da je izdajnik, folirant, da je arogantan, da se nesportski ponaša... Verovali ili ne, išli su toliko daleko da su ga optužili i za doping!

"On nikada neće biti GOAT. Njegovo impulsivno, bahato i arogantno ponašanje ne priliči dobrom sportisti", napisala je jedna navijačica.

Jedan korisnik društvene mreže je otišao i korak dalje.

"Novak je Lens Amstrong tenisa".

Naravno, aludirao je na biciklistu koji je tokom karijere koristio nedozvoljena sredstva.

Jednostavno, šta god uradio na terenu i van njega Novak će uvek biti na meti ljubomornih mrzitelja sa Zapada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track