SRBIJA OPEN NIKAD JAČI, TENISKI KREM U GLAVNOM GRADU: Beograd će pored Novaka gledati Tima, Monfisa i Vavrinku!
Foto: @starsport

stiže elita

SRBIJA OPEN NIKAD JAČI, TENISKI KREM U GLAVNOM GRADU: Beograd će pored Novaka gledati Tima, Monfisa i Vavrinku!

Tenis -

Đoković čini sve da ATP turnir koji će biti igran u aprilu bude izuzetno kvalitetan

Obradovao je Novak Đoković sve u Srbiji, kada je uspeo da Beogradu ponovo vrati jak teniski ATP turnir. Pored Noleta, Dominika Tima, Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića, igraće još Gael Monfis i Stan Vavrinka.

Ovu informaciju objavio je italijanski teniski novinar Luka Fiorino na svom Tviter nalogu, čime je zaintrigirao maštu svih ljudi u Srbiji, da bi u aprilu Beograd mogao da ugosti neke od najboljih tenisera sveta.

Novak Đoković je prvi na ATP listi, a Austrijanac Dominik Tim trenutno zazima četvrto mesto. Francuz Gael Monfis nalazi se na 12. poziciji na svetu, dok je nekadašnji osvajač tri titule na grend slemovima Stan Vavrinka 20. na planeti.

Novak Đoković, Stan Vavrinka
foto: Profimedia

“Srbija open”, turnir u rangu 250, biće održan od 19. do 25. aprila, a prijavljivanje za turnir trajaće do 22. marta. U istom treminu u kome se održava turnir u Beogradu zakazan je i turnir u Barseloni koji je jači jer ima koeficijent iz ranga 500.

Gael Monfis
foto: Profimedia

– Nakon skoro jedne decenije, ponovo ćemo imati turnir u kategoriji 250. Nadam se da će se neke stvari smiriti do tada, da bi publika uživala u mečevima vrhunskih tenisera. Velika imena će doći, ne smem još da ih otkrivam. Nadam se dobrom tenisu, lepom vremenu i publici na tribinama – objasnio je Đoković tokom nedavnog gostovanja na RTS.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja