TENISKI KREM U BEOGRADU: Turnir u Srbiji nikad jači, trojica iz TOP deset, pored NOVAKA ĐOKOVIĆA tu su TIM i BERETINI!
Foto: @starsport

spektakl u najavi

TENISKI KREM U BEOGRADU: Turnir u Srbiji nikad jači, trojica iz TOP deset, pored NOVAKA ĐOKOVIĆA tu su TIM i BERETINI!

Tenis -

Pored Novaka Đokovića srpska publika moći će da gleda Dominka Tima i Matea Beratinija, kao i još nekoliko svetskih asova poput Monfisa, Ćorića, Lajovića, Veselog, Verdaska, Kuevasa, dok je Vavrinka neizvestan zbog povrede

Beogradski ATP turnir koji će biti igran od 19. do 25. aprila na teniskim terenima na Dorćolu, biće jedan od najjačih u to vreme. Spektakl garantuju Novak Đoković, Dominik Tim i Mateo Beretini, trojica igrača iz prvih deset na svetu.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Pored njih srpska publika moći će da vidi impresivnu listu tenisera poput Gaela Monfisa, Borne Ćorića i Dušana Lajovića, a učešće su potvrdili još i Filip Krajinović, Marton Fučovič, Džon Milman, Miomir Kecmanović, Aljaž Bedene, Jošito Nišioka, Stefano Travalja, Jirži Veseli, Fernando Verdasko i Pablo Kuevas.

Dominik Tim, Novak Đoković
foto: @starsport

Neizvesno je igranje Stana Vavrinke jer je povređen, ali tu će biti najve}a teniska senzacija od početka sezone Rus Aslan Karacev, Đokovićev rival iz polufinala Australijen opena.

Adria Tour, Novak Đoković, Dominik Tim, Grigor Dimitrov, Aleksandar Zverev, Viktor Troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović
foto: profimedia

Organizatori turnira dodeliće i nekoliko specijalnih pozivnica, a slabije rangirani igrači moći će do glavnog žreba da dođu putem kvalifikacija.

Filip Krajinović, Dominik Tim
foto: Starsport©

Valja istaći da će ATP turnir u Beogradu iz klase 250 biti kudikamo jači od turnira u Barseloni iz renkinga 500 koji će biti igran u isto vreme.

Teniski centar Novak
foto: Goran Anđelković

Na teniskim terenima "Novak" na Dorćolu u toku je postavljanje montažnih tribina, što bi moglo da znači da će ATP turnir u drugoj polovini aprila biti igran pred publikom! Ako je suditi po radovima kraj Dunava, deluje kao da Đokovići i ljudi iz Teniskog saveza Srbije očekuju ukidanje epidemioloških mera.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track