KAD ĐOKOVIĆ IZDEJSTVUJE VIŠE NOVCA, REĆI ĆU MU 'HVALA' Kazahstanac ne podržva Novaka i poručuje: ATP je taj koji nas hrani...
Foto: Profimedia

KOMENTAR

KAD ĐOKOVIĆ IZDEJSTVUJE VIŠE NOVCA, REĆI ĆU MU 'HVALA' Kazahstanac ne podržva Novaka i poručuje: ATP je taj koji nas hrani...

Tenis -

Kazahstanski teniser Aleksander Bublik posle eliminacije sa Mastersa u Majamiju komentarisao je dešavanja na relaciji udruženja igrača PTPA čiji je jedan od osnivača Novak Đoković i saveta igrača ATP-a.

Bublik je javno izjavio da je na strani ATP-a, ali da će svakako biti zahvalan Đokoviću, Pospišilu i PTPA ukoliko izbore više novca za tenisere.

"Pogledao sam video na kom je Vasek Pospišil pokušao da tuži ATP ili uradi šta već... Ja nisam sa PTPA", rekao je Bublik i dodao:

"Uživam u uspesima koje beležim. Naravno, ako Đoković uspe da izdejstvuje više novca, reći ću mu 'hvala'. Ali, ja ne želim da se borim za to. Na kraju dana, ATP je taj koji nas hrani i ne želim da idem protiv njih jer ne vidim za šta Novak ili Vasek mogu da ih tuže", zbunjen je Bublik.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Inače, na Mastersu u Majamiju Bublik je učešće završio u četvrtfinalu pošto je poražen od Janika Sinera.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track