SUTRA POČINJE SERBIA OPEN Goran Vesić: Slika Beograda otići će u preko 100 zemalja sveta!
Foto: Grad Beograd

POSETA ĐOKOVIĆEVIMA

SUTRA POČINJE SERBIA OPEN Goran Vesić: Slika Beograda otići će u preko 100 zemalja sveta!

Tenis -

Posle devet godina Beograd je ponovo domaćin teniskog ATP turnira! Sutra počinje Serbija open iz kategorije 250.

U susret novom spektaklu centralni teren na Dorćolu posetio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koga su ugostili Goran i Đorđe Đoković.

“Danas sam posetio terene Teniskog centra Novak na kojima sutra počinje Srbija open, ATP turnir iz kategorije 250 kako bih se uverio da je sve spremno za početak turnira. U društvu Đorđa Đokovića, direktora turnira i Gorana Đokovića prisetio sam se prošlog leta kada se rodila ideja da Beograd ponovo bude domaćin ATP turnira. Za manje od godinu dana zajedničkim naporima predsednika Aleksandra Vučića, Vlade Srbije, grada Beograda i naravno Novaka i njegove porodice Beograd se vratio na tenisku mapu sveta. Sada, kada smo tu nameravamo da ostanemo. Naš zajednički cilj je da dobijemo teniski turnir iz kategorije 500”, istakao je Vesić, a onda se obratio stanovnicima glavnog grada:

1 / 4 Foto: Grad Beograd

“Drage Beograđanke i Beograđani, radujmo se novom velikom sportskom događaju u našem gradu koji će biti prenošen u preko sto zemalja sveta. Nažalost, na ovom turniru neće biti publike. Ali igraće se ovaj turnir u Beogradu decenijama, pa će biti prilike da uživamo u igrama kako Novaka Đokovića tako i drugih teniskih zvezda”, poručio je Goran Vesić.

Kurir sport / G. A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track