Troicki u Sinsinatiju pregazio Hjuita
Foto: REUTERS

Naoštrio se

Troicki u Sinsinatiju pregazio Hjuita

Tenis -
Treći reket Srbije bio je veoma raspoložen za igru. Servis ga je služio gotovo besprekorno, dobro se kretao i raznovrsnih udarcima sigurno osvajao poene protiv iskusnog rivala, koji trenutno zauzima 134. mesto na ATP listi

SINSINATI - Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u osminu finala na turniru masters serije u Sinsinatiju savladavši danas u drugom kolu Australijanca Lejtona Hjuita sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:0.

Troicki je ostvario veliki uspeh i najavio povratak u nekadašnju formu. Za samo 61 minut prosto je počistio sa terena nekadašnjeg svetskog broja jedan i neočekivano lako probio se među 16 najboljih na turniru.

Treći reket Srbije bio je veoma raspoložen za igru. Servis ga je služio gotovo besprekorno, dobro se kretao i raznovrsnih udarcima sigurno osvajao poene protiv iskusnog rivala, koji trenutno zauzima 134. mesto na ATP listi.

Hjuit je bio bez izgleda da zaustavi zahuktalog Troickog. Brzo, lako i ubedljivo srpski teniser zabeležio je drugu pobedu nad Australijancem u isto toliko međusobnih duela, iskoristivši prvu meč loptu.

Prethodni meč Troicki je dobio početkom ove godine u Sidneju, gde je slavio sa 2:1 u setovima.

Troickom u Sinsinatiju dobro ide i u dublu, jer je u utorak sa Italijanom Andreasom Sepijem izborio plasman u drugo kolo pobedom nad Nenadom Zimonjićem i Australijancem Polom Henlijem (2:1).

Na mastersu koji se igra za ukupan nagradni fond od 2,82 miliona dolara kasnije na teren izlaze Novak Đoković i Janko Tipsarević.

Đoković se sastaje sa Andreasom Sepijem, dok je Tipsarevićev rival Španac Pablo Anduhar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track