NOVAK SREO SVETOG SAVU U TOALETU? Urnebesna REAKCIJA Đokovića zbog NAJLUĐEG pitanja čuvenog novinara! VIDEO
Foto: Profimedia

HIT

NOVAK SREO SVETOG SAVU U TOALETU? Urnebesna REAKCIJA Đokovića zbog NAJLUĐEG pitanja čuvenog novinara! VIDEO

Tenis -

Novak Đoković je nakonn gubitka drugog seta od Stefanosa Cicipasa na Rolan Garosu otišao u svlačionicu i vratio se kao potppuno drugi igrač

Od tada je na terenu postojao samo srpski igrač

Čuvenog teniskog novinara Ubalda Skanagatu zanimalo je j šta se dešava kada Đoković ode u svlačionicu, jer se vrati na teren kao potpuno preporođen čovek, poput supermena koji ne može da promaši i koga rivali ne mogu da slome iako i oni igraju sjajno

"Novače, čestitam na neverovatnom uspehu, nemam reči, samo ću reći 84 turnira, 19 Grend slemova, 35 pobeda u pet setova, ništa izgleda ne može da te zaustavi. Želim da znam šta se dešava nakon što odeš u toalet. Jer otišao si tamo i vratio se posle Musetija sa 0:2, i postao novi igrač. Isto je bilo i protiv Beretinija i protiv Nadala, danas je Cicipas rekao da je Đoković bio drugi igrač kada se vratio sa pauze. Da li si sreo Svetog Savu, velikog sveca ii zaštitnika Srbije ili šta?"

Ovo pitanje nasmejalo je Novaka, koji je odgovorio da je imao svoje anđele čuvare, ali da ne može da otkrije tajnu odlaska u toalet pauzu tokom meča.

"Upravo tako, moji anđeli čuvari su tamo. Imam svoj poseban kutak, to je tajna, ne mogu da otkrijem tu tajnu, dokle god radi u moju korist prilično dobro", odgovorio je Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track