TENISKI LJUBAVNI TROUGAO! Novakov sutrašnji protivnik u finalu Vimbldona preoteo je Hrvaticu Niku Kirjosu! Priča za ROMAN
Foto: Profimedia

HIT

TENISKI LJUBAVNI TROUGAO! Novakov sutrašnji protivnik u finalu Vimbldona preoteo je Hrvaticu Niku Kirjosu! Priča za ROMAN

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Italijan Mateo Beretini odmeriće snage sutra u finalu Vimbldona.

Svima je dobro poznato ko je lepša polovina Novaka Đokovića, ali malo ko zna kome je Italijan dao srce.

Njegovo srce pripada Ajli Tomljanović, teniserki rođenoj u Zagrebu 1993. godine, a koja nastupa za Australiju. Oni su već dve godine u vezi i podržavaju jedno drugo na svim meridijanima.

Mateo Beretini, Ajla Tomljanović
foto: Printscreen

Pre nego što je stupila u vezu sa Mateom Beretinijem, prelepa Ajla Tomljanović, je dve godine bila u turbulentnoj vezi sa kontroverznim Nikom Kirjosom, jednom od najvećih "protivnika" Novaka Đokovića.

Ajla je na početku karijere u paru sa Kristinom Mekhejl osvojila juniorski Australijan open 2009, ali onda je usledila duža pauza zbog mononukleoze, a vratila se tenisu početkom 2013.

Nik Kirjos, Ajla Tomljanović
foto: Printskrin/Instagram

Ona je 2014. odlučila da počne da nastupa za Australiju, a to su u Hrvatskoj loše primili, a njen je otac inače bivši rukometaš Ratko, je to opravdao boljim uslovima i podrškom koju nisu imali u rodnoj zemlji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track