KAKVA ŠAMARČINA FEDERERU I EKIPI! Legendarnom Amerikancu je 1 minut bio dovoljan da UNIŠTI Novakove hejtere! BRUTALAN VIDEO
Foto: Profimedia

pravo u metu

KAKVA ŠAMARČINA FEDERERU I EKIPI! Legendarnom Amerikancu je 1 minut bio dovoljan da UNIŠTI Novakove hejtere! BRUTALAN VIDEO

Tenis -

Proslavljeni američki teniser Džon Mekinro snimo je video spot u kom glorifikuje Novaka Đokovića.

Izlaganje slavnog Amerikanca je najbolji mogući odgovor na skandaloznu reklamu koju je za jedan poznati svetski brend snimio Švajcarac Rodžer Federer.

Dok Federer i njegovi navijači smatraju da rezultati nisu bitni već popularnost i stil igre, Mekinro šalje jasnu poruku koja će zapušiti usta svim kritičarima maestralnog Srbina.

Jedan minut bio je dovoljan da Amerikanac objasni zašto je Novak najbolji ikada.

"Grend slem tenis nije takmičenje u popularnosti! Nije stvar u tome da budete onaj koga svi vole, za koga svi žele da pobedi. To vam neće doneti pobedu. A o tome se raditi", počeo je Mekinro.

Poručio je svima da moraju da poštuju rezultate koje je Novak ostvario.

"Mogu da misle si dosadan, mogu da misle i da si razmažen. To ništa ne znači. Ono što će ti dati svaki put kad izađeš na teren je poštovanje. Ne možeš da ne poštuješ čoveka koji je osvajao ovaj turnir pet puta"

Na kraju je usledio žestok šamar Federeru i družini.

"Kada ti vreme istekne, da li ćete procenjivati po broju pratilaca koje imaš? Ma beži! Proceniće te po broju pobeda. I znaš šta? Vremenom te možda i zavole".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja