NOVAK TO SRBIJI NIKADA NE BI URADIO! Poznata teniserka prokomentarisala Đokovićev nastup u Tokiju i oduševila CELU SRBIJU! VIDEO
Foto: Profimedia

BRAVO

NOVAK TO SRBIJI NIKADA NE BI URADIO! Poznata teniserka prokomentarisala Đokovićev nastup u Tokiju i oduševila CELU SRBIJU! VIDEO

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo u Tokiju da dođe to toliko željene medalje na Olimpijskim igrama. Novak je osim u singlu, nastupio i u dublu gde je stigao do polufinala takođe, ali je na kraju odustao od borbe za bronzanu medalju u kombinaciji sa Ninom Stojanović.

Mnogi su osudili ovaj Novakov potez, a jedna od retkih koja je stala na njegovu stranu jeste nekadašnja francuska teniserka Marion Bartoli.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Ne verujem da bi Novak tek tako rekao: ’Pa, nisam uzeo medalju u singlu, tako da sad jedino želim da odem’. To jednostavno nije Novak. On je izuzetno fina osoba i previše poštuje sport i svoju zemlju da bi uradio tako nešto i odrekao se borbe za medalju, a da nije imao pravi problem“, rekla je Bartoli, osvajačica Vimbldona iz 2013. godine, i dodala:

Možda je neko drugi trebalo da igra miks, ali Novak je procenio da može. Možda nije do kraja shvatao koliko su uslovi u Tokiju brutalni u to doba godine. Mnogo je vlažno i toplo. Mislim da je fizički bio iznuren, i to možemo da razumemo posle svega što je prošao“.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track