NOVAK NA PUTU DO TENISKE BESMRTNOSTI: Fotografija na zvaničnom nalogu US opena oduševila sve Đokovićeve navijače FOTO
Foto: Profimedia

NAJAVA GOVORI SVE

NOVAK NA PUTU DO TENISKE BESMRTNOSTI: Fotografija na zvaničnom nalogu US opena oduševila sve Đokovićeve navijače FOTO

Tenis -

Teniski svet sa nestrpljnjem čeka odgovor na pitanje hoće li Novak Đoković prvi put posle Roda Lejvera 1969. godine osvojiti US open i kalendarski Slem, što znači da je na sva četiri najveća turnira u godini stigao do pehara, a organizatori turnira u Njujorku objavili su zanimljivu sliku.

Teniski svet sa nestrpljnjem čeka odgovor na pitanje hoće li Novak Đoković prvi put posle Roda Lejvera 1969. godine osvojiti US open i kalendarski Slem, što znači da je na sva četiri najveća turnira u godini stigao do pehara, a organizatori US opena objavili su zanimljivu sliku.

Fotografija na kojoj je Novak okrenut leđima, tačnije korača ka peharu izazvala je veliki broj reakcija.

Između njega i pehara se nalazi šest igrača (ime sedmog još uvek nije poznato jer ga čeka kvalifikant u prvom kolu). Nalaze se Jan-Lenard Štruf, David Gofan, Aleks de Minor, Mateo Beretini, Aleksander Zverev i Danil Medvedev, a upravo tim redom bi Srbin mogao da dođe do nove, četvrte titule na US Openu.

Time bi Srbin stigao do ukupno 21. gren slem trofeja, i imao jedan više od Rafaela Nadala i Rodžera Federera, a upravo zbog toga je poruka na nalogu ovog turnira još značajnija.

- Na putu to teniske besmrtnosti.Ovi ljudi stoje između Novaka Đokovića i ‘Kalendarskog slema', stajalo je u opisu fotografije.

Organizovano je i glasanje i u ovom trenutku više od 50 odsto ispitanika (više od 4.700 odgovora) smatra da će Aleksander Zverev u polufinalu biti najteži rival. Drugi na listi Medvedev u potencijalnom finalu sa 31,1 odsto glasova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track