NAJBOLJI NA SVETU OSTAJU U AMERICI: Novak Đoković i Ešli Barti predvode tenisere u Indijan Velsu
Foto: Profimedia

spremno

NAJBOLJI NA SVETU OSTAJU U AMERICI: Novak Đoković i Ešli Barti predvode tenisere u Indijan Velsu

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i najbolje rangirana teniserka Ešli Barti nalaze se na listi prijavljenih igrača za turnir u Indijan Velsu, koji će se odigrati ove jeseni posle dva odlaganja zbog pandemije korona virusa.

Turnir, koji je otkazan prošle godine i ponovo odložen u martu ove, održaće se od 4. do 17. oktobra.

Đoković će pokušati da osvoji rekordnu šestu titulu u Indijan Velsu. Srpski teniser je ove godine osvojio titulu na Australijan openu, Rolan Garosu i Vimbldonu.

Ešli Barti
foto: Profimedia

Barti je ove godine osvojila pet titula, uključujući i Vimbldon.

Đokoviću će se u kalifornijskoj pustinji pridružiti i finalista Australijan opena Danil Medvedev, finalista Otvorenog prvenstva Francuske Stefanos Cicipas, finalista Vimbldona Mateo Beretini, kao i olimpijski šampion iz Tokija Aleksander Zverev.

Nekadašnje šampionke turnira Naomi Osaka, Bjanka Andresku, Elena Vesnina i Simona Halep takodje se vraćaju u Indijan Vels.

U ženskoj konkurenciji učestvovaće i druga teniserka sveta Arina Sabalenka, finalistkinja Vimbldona Karolina Pliškova, šampionka Rolan Garosa Barbora Krejčikova, kao i bronzana iz Tokija Elina Svitolina.

U Indijan Velsu će debitovati i troje tinejdžera - 17-godišnja Koko Gof, 18-godišnji Karlos Alkaras i 19-godišnja Lejla Fernandes.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track