AMERIKANCA DISKVALIFIKOVALI KAO NOVAKA! Udario linijskog sudiju u ZADNJICU, pa objasnio šta se dogodilo: Dobio sam lopticu u ja**!
Foto: Printscreen

incident

AMERIKANCA DISKVALIFIKOVALI KAO NOVAKA! Udario linijskog sudiju u ZADNJICU, pa objasnio šta se dogodilo: Dobio sam lopticu u ja**!

Tenis -

Amerikancu se na turniru u SAD desilo isto što i Novaku Đokoviću 2020. na US openu...

Američki teniser Tenis Sandgren diskvalifikovan je sa čelendžera u Keriju, pošto je pogodio lopticom linijskog sudiju.

Incident se dogodio u drugom gemu prvog seta.

Skupljač loptica je nesmotreno bacio lopticu Sandgrenu, ona se odbila od pod i pogodila ga u međunožje. Amerikanac se u momentu iznervirao, u naletu besa udario lopticu i slučajno pogodio u zadnjicu linijskog sudiju.

"Dakle, večeras sam dobio udarac lopticom u ja*a od skupljača loptica sa malo više snage, udario sam tu lopticu u ogradu, a ona se potom sudarila sa guzom linijskog sudije dok je išao na drugu stranu terena, i to je rezultiralo mojom diskvalifikacijom. Kakvo je vaše veče bilo", napisao je Sandgren.

Sandgren je tako neslavno završio učešće na turniru, njegov rival Kristofer Jubenks je praktično bez borbe prošao u narednu rundu takmičenja.

Podsetimo, nešto slično se dogodilo i njaboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću na US openu 2020. godine. Novak je diskvalifikovan u četvrtfinalu pošto je lopticom pogodio linijskog sudiju u vrat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track