LEPA JE K`O SAN: Pobednica Indijen Velsa je zgodna Paula Badosa, SAZNAJTE koji GLUMAC joj je ukrao SRCE
Foto: Profimedia, Printscreen/ Instagram

nova teniska senzacija

LEPA JE K`O SAN: Pobednica Indijen Velsa je zgodna Paula Badosa, SAZNAJTE koji GLUMAC joj je ukrao SRCE

Tenis -

Španska teniserka komotno može da se bavi i manekenstvom

Paula Badosa je posle velike drame u finalu Indijen Velsa pobedila favorizovanu iskusnu Beloruskinju Viktoriju Azarenku, rezultatom 7:6, 2:6, 7:6.

Paula Badosa
foto: Profimedia

Lepa Špankinja tako je stigla do svog prvog velikog trofeja. Da se kojim slučajem ne bavi tenisom, mogla bi komotno da bude manekenka, ili glumica. Fakat je da je Paula Badosa (23) jedna od najlepših teniserki na turu.

Kao dete okušala se na modnoj pisti, jer su joj roditelji iz te branše, međutim sreću je pronašla u tenisu. Rođena je u Njujorku, a detinjstvo je provela na Menhetnu. Sa sedam godina porodica se preselila u Barselonu, gde se ozbiljnije posvetila tenisu.

Srce Paule Badose ukrao je kubanski glumac i maneken Huan Betankur, za kojim ludi gomila žena. On je njena velika podrška jer je prati na svim turnirima, uz trenera Horhea Garsiju.

Paula Badosa i Huan Betankur (31) dele zajedničke fotke na društvenim mrežama.

Uzor u svetu tenisa bila joj je Marija Šarapova, pa i ne iznenađuje što gaji isti stil agresivne igre. Omiljeni turnir koji bi volela da osvoji je US open, što i ne čudi, jer je vezana za Njujork. U mladosti imala je problema sa depresijom i anksioznošću.

Od danas, Paula Badosa je 13. teniserka na svetu. Zanimljivo je da je prvu WTA titulu osvojila u Srbiji, kada je u maju pobedila na "Belgrade openu", nakon što joj je Ana Konjuh predala meč.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track