BIJE BITKU SA ANKSIOZNOŠĆU I NEMA DILEMU KO JE GOAT: Rodžer je najbolji svih vremena, sjajan je momak!
Foto: Profimedia

samouveren

BIJE BITKU SA ANKSIOZNOŠĆU I NEMA DILEMU KO JE GOAT: Rodžer je najbolji svih vremena, sjajan je momak!

Tenis -

Australijski teniser Nik Kirjos kaže da još nije pronašao način da se izbori sa anksioznošću

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos odgovarao je na svom Instagram nalogu na pitanja navijača. Kirjos se dotakao i svog mentalnog zdravlja i istakao da ima problema za anksioznošću kada su ga fanovi pitali kako mu je sada.

- Dobro sam, hvala što pitate. Moram svakog dana da se nosim sa mnogo negativnosti, ali oslanjam se na porodicu i prijatelje.

Na pitanje koji bi savet ponudio za anksioznost, 21-godišnji Australijanac je odgovorio: - I ja i dalje tražim odgovor na to.

Nekoliko puta je Australijanac ove godine govorio o tome da bi mogao da se povuče iz tenisa, a njegovi problemi s motivacijom poznati su teniskoj javnosti odavno.

- To je svakodnevna bitka. Najčešće nemam motivaciju, ali izađem na teren i odradim to. Ne planiram mnogo unapred, dan po dan, napisao je Kirjos, ali je zatim obradovao fanove da ima u planu da igra na Australijan openu.

Nik Kirjos
foto: Profimedia

Osim tenisa, istakao je da voli košarku, igricu Call of Duty, Pokemon, zatim da jede, muziku dok vozi, ali i pse.

Najteže mu je bilo kada je igrao protiv Endija Marija i Keija Nišikorija, a onda rekao da je za njega Federer najveći svih vremena.

- On je najveći svih vremena. Osećao sam strahopoštovanje kad sam ga prvi put video, a i posle toga on nastavlja da ima auru koju nema nijedan drugi igrač. Odličan je i prijateljski nastrojen momak, sa sjajnim smislom za humor, zaključio je Kirjos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track