MOGAO BIH KUĆU DA STAVIM NA TO DA SE NEĆE VRATITI PRE PROLEĆA! Legendarni teniser progovorio o Federerovom povratku na teren
Foto: Profimedia

svi bi ga ga gledaju još

MOGAO BIH KUĆU DA STAVIM NA TO DA SE NEĆE VRATITI PRE PROLEĆA! Legendarni teniser progovorio o Federerovom povratku na teren

Tenis -

Nekada najbolji teniser sveta Amerikanac Džim Kurijer strahuje da se Švajcarac Rodžer Federer, koji se trenutno oporavlja od povrede i opercije kolena neće na zteren vratiti pre Vimbldona naredne godine.

Amerikanac je rekao da je najverovatnije to da će Federer doneti odluku da igra tek od proleća 2022. godine.

"Mogao bih da stavim kuću na to. Razumno je očekivati da igra na travi. S obzirom na njegovo zdravlje, ne čini se da ćemo Federera gledati u Australiji. Najverovatnije je da će mu meta opet biti Vimbldon. Ako bude imao sreće i bude bio zdrav, želimo mu sve najbolje na tom turniru", rekao je Kurijer za Tennis channel.

Sa Rafaelon Nadalom je druga priča.

"Nadal će staviti akcenat na Rolan Garos i pokušati da do tada tempira formu", dodao je Kurijer.

Pam Šrajver, koja takođe radi kao stručni konsultant ovog kanala, ubeđena je da se Federer više neće boriti za najveće trofeje.

"Sigurno će konkurisati za nove titule. Federer mislim da ne može više da osvoji, Novak će svakako uzeti, verujem da će doći do 22 titule. I Rafa barem jednu. Jedna ostaje za Medvedeva ili nekog ko je nikada nije osvojio", prognozirala je Šrajverova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track