DOKLE VIŠE?! Australijanci ne prestaju da NAPADAJU Novaka! Senatorka poručila u programu uživo: Baš me briga što je broj 1!
Foto: TSS

na udaru

DOKLE VIŠE?! Australijanci ne prestaju da NAPADAJU Novaka! Senatorka poručila u programu uživo: Baš me briga što je broj 1!

Tenis -

Novak Đoković je ponovo na meti Australijanaca.

Nakon medijskih spekulacija da je Srbin iskoristio "rupu u pravilima" i iskoristio medicinsko izuzeće kako bi učestvovao na Australian openu bez obaveze da se vakciniše, usledili su novi napadi na najboljeg tenisera sveta.

Već duže vreme je poznato da na Australijan openu, zbog rigoroznih mera u državi Viktorija, mogu da učestvuju samo teniseri koji su vakcinisani. Đoković nije želeo javno da saopšti svoj status, pa se nagađalo da nije primio vakcinu protiv korone. Zbog toga je mesecima na udaru tamošnje javnosti.

Senatorka sa Tasmanije, Džeki Lembi, prokomentarisala je pojedina medijska nagađanja da je Novak iskoristio rupu u pravilima.

"Ne znam odakle dolazi ta priča o rupi u pravilima. Ili ste dvostruko vakcinisani ili niste. Ako niste, kao što je većina Australijanaca, ne zanima me uopšte da li ste broj jedan na svetu, ili ne", poručila je političarka u jutarnjem programu na TV "Najn".

Svoje mišljenje izneo je i voditelj Kris Smit.

"Da mu se da izuzetak, šta to znači? On je imao kovid 2020. godine i nekako je imun. Ako želi da igra na Australijan openu mora da bude dvostruko vakcinisan. Ja nekako mislim da je on to uradio, ali neće da nam to kaže", istakao je novinar.

Kurir sport

Bonus video:

03:20

AMERIKANCI NAVELI 5 RAZLOGA ZAŠTO NE VOLE NOVAKA: Bogdan Obradović OBJASNIO kako Nole reaguje na to

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track