DOŽIVEO DEBAKL OD MAREJA PA POKAZAO KOLIKO JE OPSEDNUT ĐOKOVIĆEM: Suludo je pričati ko je najbolji, Novak igra svake nedelje!
Foto: EPA/ALI HAIDER

NEČUVENO

DOŽIVEO DEBAKL OD MAREJA PA POKAZAO KOLIKO JE OPSEDNUT ĐOKOVIĆEM: Suludo je pričati ko je najbolji, Novak igra svake nedelje!

Tenis -

Rafael Nadal se vratio na teren posle šest meseci i izgubio od Endija Mareja na egzibiciji u Abu Dabiju (6:3, 7:5)

Nakon neočekivanog poraza, Španac se na konferenciji nakon meča dotakao i najboljeg na svetu Novaka Đokovića.

Nadal je govorio o tome da li će na kraju uticati broj grend slem titula ko će biti najbolji u istoriji tenisa.

- Ne znam, nisam ja neko ko to može da potvrdi. Bio sam van takmičenja čitavih šest meseci, razumem da je ta priča uvek tu negde, pogotovo sa Novakom, koji je igrao gotovo svake nedelje, ali za mene i Rodžera koji smo bili povređeni toliko dugo…rekao je Nadal.

Rafael Nadal
foto: EPA/ALI HAIDER

Međutim, Španac je i te kako pogrešio i izneo je laž o Novaku jer Srbin nije igrao svake nedelje kako je Nadal rekao. Propustio je čitavu američku turneju, turnire na betonu, između grend slema u Njujorku i Pariza nije igrao.

Novak je odigrao samo četiri turnira više od Nadala (11 Đokovića, sedam Španca), a to sigurno ne predstavlja baš toliko veliku razliku kako je to Nadal pokušao da predstavi.

Rafael Nadal
foto: Instagram/Rafaelnadal

Španac je delovao iskreno u nastavku razgovora. Ali, ubrzo je priču poveo u totalno drugom pravcu.

- Naravno da smo sada izjednačeni, ali Novak ima mnogo više šansi od nas jer je zdrav i takmiči se i ide mu dobro. Hajde da vidimo šta će se desiti u sledeća dva meseca. Ako se vratim onda možemo da pričamo o tome kasnije u toku sezone, za nekoliko meseci. Moj jedini cilj sada je da se vratim, da budem zdrav i da se takmičim. Videćemo, rekao je Nadal.

Kurir sport

Bonus video:

00:32

NOVAK NIJE IMAO SREĆE, ALI.. Rafael Nadal uoči mastersa u Rimu komentarisao čuvenu diskvalifikaciju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track