NADAL POZITIVAN NA KORONA VIRUS! Španac šokirao navijače i javnost: Prolazim kroz NEPRIJATNE TRENUTKE, nadam se da će biti bolje
Foto: Profimedia

šteta

NADAL POZITIVAN NA KORONA VIRUS! Španac šokirao navijače i javnost: Prolazim kroz NEPRIJATNE TRENUTKE, nadam se da će biti bolje

Tenis -


Rafael Nadal je pozitivan na korona virus.

Španac se zarazio tokom učestvovanja na egzibicionom turniru u Abu Dabiju. Pozitivan rezultat testa dobio je nakon povratka u Španiju, a vest je saopštio navijačima i javnosti putem društvenih mreža.

On je poručio da je redovno radio testove, kao i to da je odmah javio lošu vest svima onima koji su bili u kontaktu sa njim.

- Zdravo svima. Želeo sam da objavim da sam po povratku kući nakon igranja turnira u Abu Dabiju bio pozitivan na korona virus. I u Kuvajtu i u Abu Dabiju smo prolazili kontrole svaka dva dana i sve su bile negativne, poslednji u petak, a rezultati u subotu. Prolazim kroz neprijatne trenutke, ali se nadam da ću malo po malo napredovati. Sada sam u izolaciji i javio sam rezultat testa onima koji su bili u kontaktu sa mnom. Kao posledica situacije, moram da budem potpuno fleksibilan sa svojim kalendarom i analiziraću svoje opcije u zavisnosti od toga kako se osećam - poručio je Nadal.

Ovo najverovatnije znači da Nadal neće igrati na predstojećem Australijan Openu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track