BRITANCI NAPALI NOVAKA, ON GA JAVNO PODRŽAO! Je*eno klikbejt sr**e, nadam se da će on pobediti SVE! Teniser DIGAO GLAS za Noleta
Foto: EPA, Profimedia

BRAVO

BRITANCI NAPALI NOVAKA, ON GA JAVNO PODRŽAO! Je*eno klikbejt sr**e, nadam se da će on pobediti SVE! Teniser DIGAO GLAS za Noleta

Tenis -

Britanski mediji nisu propustili priliku da isprozivaju Novaka Đokovića

Srpski teniser Novak Đoković saopštio je da će igrati na prvom grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu. Nole je na društvenim mrežama naveo da će igrati uz medicinsko izuzeće, pošto nije vakcinisan protiv korona virusa, što je prema australijskim vlastima obaveza za učesnike.

Ugledni "Daily Mail" nije propustio priliku da isproziva najboljeg tenisera sveta, pa je ovu informaciju objavio uz naslov: Antivakser No1 Novak Đoković izazvao je bes jer je iskoristio 'rupu' kako bi učestvovao na AO uz misteriozno 'medicinsko izuzeće', uprkos pravilima koja nisu dozvoljavala nevakcinisanim igračima da učestvuju na turniru.

Posle Dejli Mejla, koji je Novaka nazvao vođom antivaksera među sportistima u svetu, na njega je udario i Ekspres, koji je u čitavu priču pokušao da uvuče i Tenisa Sandgrena.

Tenis Sandgren
foto: Profimedia

Naslov deluje tako da ispada da je Sandgren, koji inače nije vakcinisan, i zbog gota se povukao sa Australijan opena, besan što je Đoković dobio medicinsko izuzeće.

- Nije baš isto povlačenje - bila je prema rečima Ekspresa reakcija Sandgrena na vest da je Đoković dobio medicinsko izuzeće.

Kada je video vest koja je objavljena, a gde je on stavljen u navodni kontekst sukoba sa Đokovićem, Sandgren je besno reagovao na Tviteru.

- Kakva tvrdnja? Je*eno klikbejt sr**e. Nadam se da će on osvojiti čitavu stvar - poručio je Sandgren u inat svim hejterima.

Novak će u Melburnu igrati za 10. titulu na tom turniru i rekordnu 21. grend slem titulu u karijeri.

Australijan open biće održan od 17. do 30. januara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track