SKANDALOZNA PORUKA NOVAKU OD "LJUBAZNIH" DOMAĆINA: Ne možeš da se VUCARAŠ po svetu zato što si BOGAT! Misliš da si iznad ZAKONA?
Foto: EPA/Christophe Petit Tesson, AP/Lukas Coch

NEMAJU SRAMOTE

SKANDALOZNA PORUKA NOVAKU OD "LJUBAZNIH" DOMAĆINA: Ne možeš da se VUCARAŠ po svetu zato što si BOGAT! Misliš da si iznad ZAKONA?

Tenis -

Saga oko skandaloznog tretmana najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u Melburnu i dalje traje.

Dok izmučeni Novak čeka konačnu odluku suda o tome hoće li biti deportovan iz Australije ili ne, oglasio se zamenik premijera te zemlje Barnabi Džojs.

Nije im bilo dovoljno što je Đoković naišao na više nego neprijateljski doček i što ga australijske vlasti drže u hotelu namenjenom za smeštaj migranata, u izuzetno lošim uslovima, sada ga još i napadaju.

"Ako nije popunio formulare kako treba, onda misli da može da se šali sa suverenim kapacitetom druge zemlje", rekao je Džojs gostujući na Bi-Bi-Siju i nastavio

"100 odsto je neko napravio grešku, a ako nije rekao istinu, onda je osoba koja je napravila grešku gospodin Đoković", izjavio zamenik premijera,

Imao je i poruku za prvog reketa sveta.

"Ne možete da se vucarate po svetu, misleći da ste iznad pravila drugih država samo zato što ste bogati ", dodao je Džojs.

Podsećamo, Novaku Đokoviću je najpre dozvoljen ulazak u Australiju, da bi mu po dolasku vlasti ove zemlje ukinule vizu i već više od 24 sata traje jedna haotična situacija u kojoj je najveća žrtva srpski teniser.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track