HRVATSKA NOVINARKA KOJA OBOŽAVA ĐOKOVIĆA UKRALA SRCE LEGENDI REALA: Nole za Fani nije samo svetski broj 1, nego i predivna osoba!
Foto: Printscreen / Instagram

podrška iz madrida

HRVATSKA NOVINARKA KOJA OBOŽAVA ĐOKOVIĆA UKRALA SRCE LEGENDI REALA: Nole za Fani nije samo svetski broj 1, nego i predivna osoba!

Tenis -

Atraktivna hrvatska novinarka Fani Stipković, koja je poznata po tome što obožava Novaka Đokvoića, poslednjih dana je bila u centru pažnje španskih medija zbog navodne veze sa legendarnim fudbalerom madridskog Reala Fernandom Jerom!

Fani je sa nekadašnjim kapitenom i defanzivcem "kraljevskog kluba" prvi put viđena u javnosti početkom decembra u finalu Dejvis kupa, dok su ih "paparaci" uhvatili i u oktobru.

Jero je prethodno u braku bio 28 godina i sa bivšom suprugom Sonjom, s kojom se razveo 2019. godine i ima dvoje dece: ćerku Klaudiju i sina Alvara, koji je nedavno na društvenim mrežama podelio fotografiju zajedničkog druženja sa ocem i Hrvaticom. I ne samo on, već i njihovi prijatelji.

Novak Đoković, Fani Stipković
foto: Printskrin Instagram

Što se tiče Fani, ona je nedavno u Madridu gledala i meč između reprezentacija Srbije i Hrvatske u Dejvis kupu, a ovako je govorila o Đokoviću kog je svojevremeno i intervjuisala.

- On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali da imamo jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe - poručila je tada Fani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track