SINIŠA MIHAJLOVIĆ STAO UZ ĐOKOVIĆA: Novak nije kriv, namerno su od njega napravili ANTIVAKS HEROJA!
Foto: Shutterstock, EPA/Alessandro Di Marco, EPA/Paolo Magni

jasnokao dan

SINIŠA MIHAJLOVIĆ STAO UZ ĐOKOVIĆA: Novak nije kriv, namerno su od njega napravili ANTIVAKS HEROJA!

Tenis -

Srpski fudbalski trener podržao najboljeg tenisera na svetu

Siniša Mihajlović tvrdi da Novak Đoković ne snosi ni promil krivice za sve ono što mu se dešava u Australiji. Trener Bolonje i srpski fudbalski stručnjak smatra da je sva odgovornost na organizatorima Australijen opena.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

- Pravila su pravila i treba da se poštuju. Ali... Nezgodna situacija. Po meni, krivi su organizatori. Morali su da slede smernice Vlade i ne garantuju Đokoviću da može da igra. Ako je već otišao u Australiju, to znači da su postojali medicinski uslovi da mu daju izuzeće - kazao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović se tri puta vakcinisao protiv kovida i slovi za osobu koja se zalaže za vakcinaciju. Međutim, ne smatra da je Novak pogrešio što je nevakcinisan došao u Australiju.

Novak Đoković
foto: Profimedia

- Ja sam za slobodu izbora! Koja ipak može da ima neprijatne posledice. Po meni, Novak je žrtva i nije odgovoran za ovu zbrku. Besmisleno je da najbolji igrač sveta bude zaključan u hotelu za deportaciju, čak iako to baca svetlo na stanje onih koji traže azil. Morali su da poštuju pravila. Svojim činjenjem samo su napravili od Novaka antivaks heroja - istakao je Siniša Mihajlović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track