SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO SVE ŠTA SE DEŠAVA SA NOVAKOM: Jedno vreme su mu davali hranu sa glutenom, a on je ima alegriju na GLUTEN!
Foto: Zorana Jevtić

bRUKA

SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO SVE ŠTA SE DEŠAVA SA NOVAKOM: Jedno vreme su mu davali hranu sa glutenom, a on je ima alegriju na GLUTEN!

Tenis -

Srđan Đoković otkrio je brojne detalje boravka Novaka u pritvoru u Australiji.

- Šta god se bude dogodilo posle te odluke, Novak će se svakako vratiti u Srbiju, da vidi koliko ga volimo. Pozdrav od porodice Đoković, svi ste vi njegova pordica!

Usledili su zabrInjavajući podaci:

- Jedno vreme mu nisu davali hranu bez glutena, a on je alergičan na gluten. Uzeli su mu stvari, a ko zna šta su uradili sa tim stvarima. Nisu mu dali ni da vidi taj narod koji je došao ispred hotela da ga podrži, ali ih je zato čuo. One koji ga mrze, njih će mržnja uništiti. Mi nismo ni vakseri, ni antivakseri, ni ovi, ni oni, mi smo Srbi!

Jasan je bio Srđan:

- Najboljem dečku na svetu ovo rade! Devet puta je osvojio taj njihov Australijan open. Nikakvo poštovanje nemaju prema njemu. To se dešava jer smo mi samo mali deo sveta, ali ponosni smo. Ne mogu nas slomiti. Novak je personifikacija slobode, svega ljudskog što jedan čovek sadrži u sebi. Sram ih bilo! Ne narod, već političare. Političari kažu da ako sud odluči da igra, oni opet mogu da ga uhapse i navode da je to po njihovom zakonu Komonvelta kom pripada i Australija.

Novak Đoković, Srđan Đoković
foto: Zorana Jevtić

Oštro je pričao o Australiji:

- Da li smo mi životinje? Šta smo mi? Pa mi smo ljudi. Te borbe između federalne i pokrajinske vlade i teniskog saveza, ma to nas ne zanima! Nole je cenjen poštovan i uvažan svuda u svetu, osim tamo gde važe zakoni Komonvelta. Ovo je ključni momenat za opstanak ljudi, ovo sad što se dešava Novaku. Nemojte da ćutite, pričajte da hoćete slobodu, za sebe, svoje unuke i ostala pokolenja. Jedna novinarka iz Amerike je pričala sa mnom. Američki i engleski mediji prenose činjenice. Ona mi je rekla da se ovde ne okupljamo, satrli bi Novaka, rekli bi da je lažov!

Poruka za kraj:

- Novak im je kriv jer je najbolji. Pa valjda je normalno da u svemu što radimo bude najbolji. Nas su sa svih strana bombardovali, ali nikada ni smo dali na sebe, a Novaka nikad neće baciti na kolena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track