NEMA MIRA! Novak zatvorio trening, Australijanci ga TAJNO SNIMILI DRONOM! Ono što se vidi NEĆE SE DOPASTI NOLETOVIM RIVALIMA!
Foto: Pritnscreen

BEZOBRAZNO

NEMA MIRA! Novak zatvorio trening, Australijanci ga TAJNO SNIMILI DRONOM! Ono što se vidi NEĆE SE DOPASTI NOLETOVIM RIVALIMA!

Tenis -

Njabolji teniser sveta nema mira u Australiji.

Iako je zaključio trening za javnost kako bi posle pet dana torture mogao na miru da se pripremi za predstojeći Australijan open, Australijanci su našli način kako da unime kako trenira.

Na društvenim mrežama proširio se snimak na kojem Novak vežba, a snimljen je "iz vazduha".

Podsetimo, Federalni sud u Melburnu poništio je odluku Vlade Australije o ukidanju vize najboljem teniseru sveta Novaka Đokovića i naložio njegovo puštanje na slobodu.

Iako je sud presudio u Đokovićevu korist, vladin advokat Kris Tran je rekao da bi ministar za imigraciju Australije mogao ponovo da razmotri ukidanje Đokovićeve vize.

Prema zakonu o imigraciji Australije, ministar ima ovlašćenja i diskreciono pravo da ukine vizu iz bilo kog razloga. Tran, međutim, nije precizirao razloge po kojima bi Đokoviću ponovo mogla biti ukinuta viza. Ako bi se to desilo, Đoković bi mogao da dobije zabranu ulaska u Australiju tri godine.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track