05:50

Miloš Ninković: Ambasada dobija gnusne poruke australijskih državljana

FUDBALER SVE OTKRIO

NAŠOJ AMBASADI STIŽU ODVRATNE PORUKE ZBOG NOVAKA! Ninković zaprepašćen odlukama: NADAL JE PREKRŠIO PRAVILA, A OSUDILI SU ĐOKOVIĆA!

Tenis -

Miloš Ninković, fudbaler Sidneja, istakao je da je veoma razočaran u Australiju i njene državljane, kao i to da Nadal nije smeo da uđe u državu.

- Ja živim ovde već 7 godina, dobio sam njihove papire i stvarno sam uvek sve najbolje govorio o ovoj zemlji. Međutim, od kad je počeo kovid, počele su i neke stvari koje mi se nisu svidele i sam ovaj slučaj sa Novakom Đokovićem je još jedan razlog više da promenim svoje mišljenje. Baš sam pre neki dan bio u našoj ambasadi i rekli su mi da su toliko ružnih poruka dobili od australijskih državljana. Od toga da smo mi jedan narod koji misli da možemo sve na silu, da ne poštujemo pravila i još mnogo odvatnih mejlova koje ne bih spominjao, tak oda sigurno da su narušeni odnosi ove dve zemlje - rekao je fudbaler uživo u uključenju za Jutarnji program televizije Kurir.

Miloš Ninković
foto: Kurir Televizija

Fudbaler Sidneja nam je otkrio da propisi u Australiji nalažu da u državu ne može da se uđe 14 dana ako si pozitivan na koronu.

- Bez obzira da li si njihov državljanin ili nisi, i da li si vakcinisan ili nisi, ako si imao koronu 14 dana nemaš prava ulaska u Australiju, i to se desilo ne tako skoro mom prijatelju koji je njihov državljanin. Dobio je kovid i nije mogao da se vrati. Neverovatno je da niko nije pokrenuo tu temu - rekao je Ninković.

Novak Đoković, podsetimo, bio je pozitivan 16. decembra na koronu mada je prošlo 14 dana pre ulaska u Australiju. Rafael Nadal je bio pozitivan 20. decembra, a ušao je neometano u Australiju 31. decembra.

- Ono što je bitno Nadal nije mogao da uradi test ranije, on je bio na turniru u Abu Dabiju i po povratku je obavestio sve da je pozitivan. Moguće je čak da je test uradio 19. jer se tada vratio u Španiju, ali svakako ranije nije mogao da uradi test - dodao je Ninković.

Miloš Ninković
foto: Kurir Televizija

Ninković je istakao da je mogao da predpostavi šta će se desiti od Novakove poslednje objave da dolazi u Melburn.

- Ja sam od početka znao da oni pikiraju Novaka, posebno od njegove poslednje objave da dolazi u Australiju. Onda su vlada i mediji krenuli da ga vređaju i od samog starta sam znao da će mu nešto pripremiti - rekao je fudbaler.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:08

BIĆE TO VELIKA ČAST ZA NOVAKA! Isplivalo pravilo koje će vlasti u Australiji morati da ispune ako Đoković pobedi na AO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track