MOJ SIN NIJE UBICA! Dijana Đoković zavapila uživo: Kad je Novak shvatio da je pozitivan otišao je u izolaciju! VIDEO
Foto: Printscreen, EPA Kelly Defina Pool

Majka uznemirena

MOJ SIN NIJE UBICA! Dijana Đoković zavapila uživo: Kad je Novak shvatio da je pozitivan otišao je u izolaciju! VIDEO

Tenis -

Dijana Đoković, majka Novaka Đoković, dala je eksluzivni intervju za australijske medije u kome je govorila o statusu svog sina Novaka Đokovića.

Dijana je tom prilikom rekla da je uznemirena zbog ponašanja australijskih vlasti prema Novaku.

"Čitajući novine saznala sam da postoji šansa da još hoće da ga deportuju. Veoma sam zabrinuta. Shvatamo svi da ovo još nije gotovo i molimo se da će ostati i da će igrati. Nadam se da svi razmišljaju isto. Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne razmišljaju drugačije. Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar, nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, najbolji na svetu, pustite ga da igra i da pokaže šta zna", apelovala je Novakova majka.

Iako je Đoković pobedio na sudu i iako mu viza ipak nije poništena, i dalje mu preti opasnost od moguće deportacije. O tome sada odlučuje nadležni ministar u Australiji.

Novakova majka upitana je da li misli da je fer da jedan čovek, ministar, sada donese odluku o tome da li će njen sin ostati?

"Ne mislim da je fer. Sudija Keli je odlučio da je slobodan, pa ne mogu da shvatim kako jedan čovek može da donese drugu odluku. Ali ja ne znam zakone u vašoj zemlji i zaista ne shvatam".

Upitana da li je sve ovo bila iskrena Novakova greška, ona je rekla da je sud presudio pravično kada je oslobodio najboljeg tenisera sveta.

"Nsam upućena u detalje, ne znam sve o problemu i nisam pričala sa Novakom o tome. Čitam o svemu u novinama. Ono što mogu da kažem je da je sudija Keli sedam sati slušao obe strane i onda odlučio da je Novak slobodan. Za mene je to zatvorena knjiga", rekla je ona.

Na pitanje da li je Novak u decembru znao da ima koronu dok je bio u Srbiji i na konstataciju da je tih dana bio aktivan u javnosti, njegova majka odgovorila je da se izolovao čim je saznao.

"Verovatno nije znao, kad je shvatio da je pozitivan otišao je u izolaciju. Zaista ne mogu da kažem ništa o tome, možda je najbolje da za to pitate njega".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track