NOVAKOV NAJVEĆI SAVEZNIK OPET NAPAO AUSTRALIJU: Amerikanac poslao brutalnu poruku australijskim vlastima! Svim srcem uz Novaka!
Foto: EPA, Profimedia

Napred, Novače

NOVAKOV NAJVEĆI SAVEZNIK OPET NAPAO AUSTRALIJU: Amerikanac poslao brutalnu poruku australijskim vlastima! Svim srcem uz Novaka!

Tenis -

Tenis Sandgren čvrsto stoji uz Novaka i podržava ga od početka drame u Melburnu

Ovih dana, kada Novak Đoković proživljava komplikovane trenutke u karijeri, osim što je maksimalno koncentrisan na sve što mu se dešava, sigurno je da bar malo prati i šta druge kolege misle o ovoj situaciji u kojoj se nalazi, odnosno ko je na njegovoj strani, a ko ne.

I kad god baci pogled na vesti, društvene mreže, jedno ime mu se uvek prikazuje i to kao velika podrška - Tenis Sandgren.

Tenis Sandgren
foto: EPA/ROMAN PILIPEY

Američki teniser je verovatno i najglasniji Novakov saveznik u teškim danima, i opet je, posle još jedne nepravedne odluke Australijanaca, imao šta da kaže na njihov račun.

-Ovo je ritual ponižavanja na delu. Primer mora da se da. Poslušnicima nije bilo prijatno - napisao je Amerikanac u još jednoj poruci protiv australijskih vlasti.

Podsećanja radi, Novaku je po dolasku u Australiju zabranjen ulaz, iako je imao medicinsko izuzeće, zbog navodno nedovoljnih dokaza. Saslušavan je preko sedam sati, pa je odseo u pritvoru, potom prebačen u hotel u kom su azilanti sa neljudskim uslovima.

Zatim je na Federalnom sudu u Viktoriji doneta odluka da se Đokoviću ukine pritvor.

Tenis Sandgren
foto: Profimedia

Međutim, konačnu reč doneo je ministar za imigraciju Aleks Hok, koji je jedini mogao Novaku opet da ukine vizu, što je i uradio.

Novakov tim, još uvek ima pravo žalbe i na ovu odluku.

Prema poslednjim informacijama, Novak Đoković će biti saslušan u subotu od 8 ujutru po australijskom vremenu, odnosno u petak od 22 časa po srpskom vremenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track