00:35

Dejan Anđus otkrio nove detalje o Đokovićevom slučaju

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DEJAN ANĐUS NIKAD BRUTALNIJI! NOVAK JE UPAO U LAVIRINT OBAVEŠTAJNIH SLUŽBI! Otkrio nove detalje o Đokovićevom slučaju

Tenis -

Gosti večerašnjeg Usijanja su bili Dejan Anđus, sportski novinar, Zora Dobričanin, advokatica i Nikola Pilić, teniski trener, a tema je bila slučaj Novaka Đokovića i sve ono što se poslednjih dana dešavalo u Melburnu i Australiji.

Usijanje
foto: Kurir Televizija

Dejan Anđus smatra da je teško odgovoriti na sva pitanja koja se sama nameću poslednjih dana u vezi sa slučajem Novaka Đokovića.

- Mora da kažem da je jako teško odgovoriti na sva pitanja. Fenomenološki posmatram stvari. Nakon obraćanja predsednika Vučića, besmisleno je da ja bilo šta tu dodajem. Takođe, unapred su znali da će se sve ovo desiti, da će ga maltretitati. Dobro poznajem Vučića lično, družili smo se 30 godina. Znam da svaku rečenicu dobro promisli - objasnio je Dejan Anđus u emisiji Usijanje na Kurir televiziji.

Usijanje
foto: Kurir Televizija

Anđus naglašava da je u pitanju onemogućavanje Đokoviću da osvoji nove turnire.

- Ako je bio cilj da mu onemoguće 21. gren slem, jako je čudno što to nisu ranije uradili. Veliki broj tenisera iz vrha su sa Zapada, iz Engleske, Amerike, Australije, a jako mali broj je sa Istoka. Bilo je uglavnom Čeha i Rusa, i pojavio se Novak Đoković.

Novak Đoković, Usijanje
foto: Printscreen/Kurir TV, EPA James Ross

Za celu ovu situaciju, Dejan Anđus krivi obaveštajne službe.

- Ono što sam video je to da je Novak Đoković upao u lavirint obaveštajnih službi. Nisam teoretičar zavere, ali dobro poznajem rad obaveštajnih službi. Uvek su upletene u rad sudova. Mislim i na Australiju i na ceo svet. Možda naivni misle da to nije tako - rekao je Dejan Anđus.

Kurir.rs

Bonus video:

03:21

ZORA DOBRIČANIN PROTIV EUTANAZIJE: Moj otac je bolovao od raka, molio je da mu SKRATIM MUKE, NISAM HTELA! NE IGRAJMO SE BOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track