BOGDAN OBRADOVIĆ JASAN: Predsednik Francuske će PROTERATI sve nevakcinisane iz zemlje! Bez VAKCINE nema ni Rolan Garosa za Novaka!
Foto: Profimedia, Marina Lopičić

VAKCINA

BOGDAN OBRADOVIĆ JASAN: Predsednik Francuske će PROTERATI sve nevakcinisane iz zemlje! Bez VAKCINE nema ni Rolan Garosa za Novaka!

Tenis -

Nekadašnji Dejvis kup selektor Srbije u razgovoru za Kurir, smatra da je očigledno da je Novaku potrebna vakcina da bi igrao na grend slemovima

Nakon što je najbolji teniser sveta Novak Đoković deportovan iz Australije odlukom saveznog suda te države, odmah su krenula da kruže pitanja hoće li Srbin zaigrati i na preostala tri grend slem turnira na Rolan Garosu, Vimbldonu i US Openu?

Najnovija informacija iz Pariza je da će samo vakcinisani igrači moći da prisustvuju sportskim manifestacijama, pa tako i Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu.

Situacija je ozbiljno uzela maha, pitanje je šta će se dalje dešavati s Novakovom karijerom ukoliko se ne vakciniše, na kojim će turnirima uopšte moći da nastupi.

Novak Đoković, Bogdan Obradović
foto: Zorana Jevtić, Profimedia

Sva je prilika da će Novak morati da se imunizuje da bi igrao najveće turnire, a to je prokomentarisao teniski trener i nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović u razogovoru za Kurir.

-Ako želite da pobeđujete, morate biti deo vlasti, ako niste deo vlasti, nemate šta da tražite. Prosto i jednostavno. Vidite kakva su vremena... Treba da se povinujete moćnicima i sve će biti u redu, ako se usprotivite, od vas nema ništa. Nadam se da sam poprilično jasan. Svi znamo šta mora da se dogodi, da se Novak vakciniše i igraće sve turnire. Ako se ne vakcinišete, nema turnira, nema novca. Vidite kako uslovljavaju sve, zar ne? Nemaju granice, videćemo.

Predsednik Francuske Emanuel Makron je rekao da će proterati sve nevakcinisane ljude iz države, što znači da bez vakcine Novaka neće biti na Rolan Garosu. Ne znam, možda bude mogućnosti za neki karantin pre turnira za nevakcinisane, ima još vremena do Vimbldona ili US Opena, mada teško - rekao je Bogdan Obradović za Kurir.

Kurir sport / Darko Lučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track