PILIĆ NEMA DILEMU ZA NOVAKA: Izgleda da je jedina solucija vakcina! Ne bih voleo da dovede u pitanje celu karijeru!
Foto: Profimedia, EPA, Shutterstock

aktuelna tema

PILIĆ NEMA DILEMU ZA NOVAKA: Izgleda da je jedina solucija vakcina! Ne bih voleo da dovede u pitanje celu karijeru!

Tenis -

Proslavljeni teniski stručnjak i trener Nikola Pilić svestan izazova pred kojim se Novak nalazi.

Nakon što je najbolji teniser sveta Novak Đoković deportovan iz Australije odlukom saveznog suda te države, odmah su krenula da kruže pitanja hoće li Srbin zaigrati i na preostala tri grend slem turnira na Rolan Garosu, Vimbldonu i US Openu?

Najnovija informacija iz Pariza je da će samo vakcinisani igrači moći da prisustvuju sportskim manifestacijama, pa tako i Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu.

Situacija je ozbiljno uzela maha, pitanje je šta će se dalje dešavati s Novakovom karijerom ukoliko se ne vakciniše, na kojim će turnirima uopšte moći da nastupi.

Nikola Pilić, Novak Đoković
foto: Marina Lopičić, EPA

Proslavljeni teniski stručnjak Nikola Pilić ne bi voleo da Novak zbog toga što nije imunizovan dovede celu karijeru u pitanje.

-Završilo se kako se završilo to sve oko Novaka. Sada su nam bar neke stvari jasne. Đoković će morati dobro da razmisli šta i kako dalje. Nazire se jedina solucija, to je vakcina. Evo odmah su Francuzi rekli da je ona neophodna, vidim da nešto i Italijani spominju da mora, tu su i Španci, a verovatno će tako biti i na Vimbldonu i US Openu. Ne bih voleo da dovede celu karijeru u pitanje samo zbog toga, videćemo šta sledi, prokomentarisao je za Kurir Pilić.

Kurir sport / Darko Lučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track