OVO SE NE PAMTI! Kladionice za meč karijere Miomira Kecmanovića, spremili NEVEROVATNU kvotu!
Foto: AP

Napred Miomire!

OVO SE NE PAMTI! Kladionice za meč karijere Miomira Kecmanovića, spremili NEVEROVATNU kvotu!

Tenis -

Sutra od 8.30 po srednjeevropskom vremenu Miomir Kecmanović će se boriti za četvrtfinale Australijan Opena protiv Francuza Gaela Monfisa

Kada je delovalo da će ovogodišnji Australijan Open biti jedan od najdosadnijih u istoriji, zbog činjenice da na njemu ne učestvuje najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, dogodio se neverovatan obrt i to na radost svih navijača u Srbiji, ali i svih Srba širom sveta!

Srpski teniser, Miomir Kecmanović napravio je pravu senzaciju na prvom grend slemu u sezoni i nema nameru tu da se zaustavi.

Do sada je bilo pravilo da je njegov domet drugo kolo na četiri velika turnira, ali usledila je rapsodija 77. igrača na ATP turu.

Miomir Kecmanović
foto: AP

Kecmanović je na skoro perfektan način stigao do osmine finala Australijan Opena u kojoj će se sastati sa iskusnim francuskim teniserom, Gaelom Monfilsom.

Nema sumnje da ljubitelje belog sporta očekuje spektakularan okršaj, a ono što je posebno interesantno, to su kvote koje kladionice nude na pobedu Miomira Kecmanovića i kreću se u rasponu od 4 do preko 5 na pobedu srpskog igrača.

Australian Open
foto: Printscreen
Australijan Open
foto: Printscreen
Australijan Open
foto: Printscreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track